«Шановні підприємці, у переддень Великодня не піднімайте ціни!»

«Часто доводиться чути, як у розвинутих країнах у переддень свят проводять розпродажі товарів за зниженими цінами. Чи побачимо ми коли-небудь таке у нас? А хотілося б.
Довгий час люди сподіваються, що держава щось зробить для покращання рівня життя, але, крім обіцянок, нічого не змінюється. Наше керівництво різних рівнів все робить, щоб примножити власні статки, до людей їм діла немає. Нас примушують виживати за 1,5-2 тисячі гривень, а самі жирують і гребуть під себе усе, що можна.
Я звертаюся до вас, шановні підприємці! Якщо держава не здатна допомогти громадянам, то зробіть одноразову благодійність — у переддень Великодня не піднімайте ціни, я вже не кажу про знижки, залиште цінники на нинішньому рівні! Кожен зможе тоді придбати більше вашої продукції, і свято стане для людей приємнішим, а товар не залежуватиметься на складах і не псуватиметься.
Ви, шановні підприємці, будете мати швидкі обігові кошти, які підуть на придбання нових об’ємів товару і на розвиток бізнесу. Спробуйте, і люди будуть вам вдячні, а ви відчуєте насолоду від зробленої доброї справи».

Г.БОНДАРЕНКО, мешканець міста