У Березне — це вже традиція

У Березне — це вже традиція

Цього разу борці греко-римського стилю з Новограда-Волинського записали собі до активу одного призера і дві спроби пробитися у призери за підсумками турніру, що проходив у Березному (на Рівненщині).
ХХІІІ відкритий Всеукраїнський турнір із греко-римської боротьби серед юнаків пам’яті Заслуженого тренера України Станіслава Коваля традиційно збирає суцвіття спортивних талантів з усієї України. Понад 300 борців із Києва та області, з Рівненської, Житомирської, Запорізької, Волинської, Сумської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської областей стали його учасниками.
Найкраще серед звягельчан виступив Андрій Гузик, який у ваговій категорії до 66 кг посів третє місце. Два його товариші по команді — Денис Панасюк (до 42 кг) і Дмитро Мирончук (до 85 кг) — свої поєдинки за третє місце програли, ставши у підсумку п’ятими.
Також традиційними для борців із Новограда стають світлини з відомими спортсменами. Нині вони сфотографувалися у компанії П.В.Котка — Заслуженого майстра спорту, МС міжнародного класу, 15-разового чемпіона України, срібного і бронзового призера чемпіонатів світу, володаря кубка світу та фіналіста (4 місце) 26-их Олімпійських ігор в Атланті.
Олег БРЮХАНОВ