Гирьовики Олександра Дідовця перевершили сподівання тренера

Гирьовики Олександра Дідовця перевершили сподівання тренера

Двоє спортсменів із Новоград-Волинського району успішно виступили на календарному чемпіонаті України з гирьового спорту, що проходив у Полтаві 7-8 жовтня.
Традиційно високий результат продемонструвала Віта Степанюк із Великого Молодькова. Віта стала чемпіонкою України, причому, ця її медаль стала єдиною чемпіонською у складі збірної Житомирської області, що налічувала два десятки спортсменів.
Віта Степанюк, до того ж, встановила абсолютний рекорд змагань серед жінок — 108 підйомів 24-кілограмової гирі.
Другий представник Звягельщини у складі збірної області — Віталій Колесник із Чижівки — їхав на змагання, за словами тренера Олександра Дідовця, на перспективу. Його завданням було покращити результат, який він показує на тренуваннях. І Віталій не просто впорався із цим, йому всього одного (!) балу не вистачило, щоб здобути звання майстра спорту України. У підсумку, в категорії до 68 кг, Віталій Колесник штовхнув 32-кг гирі 65 разів (результат на тренуваннях — 42) і посів четверте місце.
Олександр Дідовець був щедрим на компліменти для свого вихованця. Зокрема, сказав, що Чижівська громада може пишатися, що має такого спортсмена, який вже зараз досягає результатів і має гарні перспективи.
Збірна команда Жито­мир­ської області у підсумку посіла третє загальнокомандне місце серед збірних 22 областей.
Олег БРЮХАНОВ