Пожежу можна попередити, щоб потім не довелося ліквідовувати

На виконання наказу Управління ДСНС України у Житомирській області від 29.11.2017 року №01-1/4641, 12 грудня цього року працівниками Новоград-Волинського МРВ УДСНС України у Житомирській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Несолонської сільської ради та сіл Барвинівка, Тальки, Тальківка Брониківської сільської ради.
Спільно з членами виконкому сільських рад та представниками Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирської області, депутати сільських рад здійснювали подвірний обхід населення. Особливу увагу приділяли незахищеним верствам населення (багатодітні родини, одинокі літні та неблагополучні).
Співробітники Новоград-Волинського МРВ УДСНС України у Житомирській області надали консультації щодо усунення порушень правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення та електромереж, а також при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Також співробітники Новоград-Волинського МРВ УДСНС України у Житомирській області вручали селянам листівки з інформацією профілактичного характеру і повідомили сумну статистику трагічних випадків при недбалому поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного й газового обладнання.
Новоград-Волинський МРВ УДСНС України у Житомирській області