ЮНАЦЬКИЙ ВОЛЕЙБОЛ ЖИВЕ

Волейбол — досить популярний серед школярів міста. Підтвердженням цьому є кількість збірних, що брали участь у турнірах з цього виду спортивних ігор, що проходили за програмою спартакіади школярів. У поєдинках юнацьких команд було заявлено вісім колективів, що розпочали боротьбу у підгрупах, а пізніше, за підсумками попередніх ігор, визначили цьогорічний рейтинг. Підтвердили високу майстерність волейболісти ЗОШ №6, котрі третій рік поспіль завоювали найвище місце в турнірі, причому, не поступившись ні в одній партії протягом усіх змагань. Це і не дивно, адже саме команда цієї одинадцятирічки є базовою командою ДЮСШ. Слідом у турнірній таблиці розташувалися юнаки ЗОШ №3, замкнули трійку призерів збірники ЗОШ №9. Далі фінішували колективи ЗОШ №4, 2, школи-інтернату, ЗОШ №10 та №7. Наставник переможців В.Я.Ісакован відзначив у складі переможців Ростислава Карплюка, Дмитра Бойка, Сергія Косинського, Олександра Павлюка, Івана Сафронова, Олександра Терещенка, Євгена Козакевича, Сергія Качура.
У волейболісток змагалося також вісім збірних. Підтримали переможну ходу хлопців дівчата, котрі представляли ЗОШ №6, які другий рік поспіль фінішували без поразок, здобувши перше місце. Друге місце завоювали неодноразові переможниці - юнки з команди колегіуму, третій рядок забронювали волейболістки ЗОШ №3. Наступні рядки у турнірній таблиці посіли збірниці ЗОШ №2, школи-інтернату, ЗОШ №10, 4, 7.
Найвправнішими на майданчику, показавши технічну гру в нападі та колективну взаємовиручку в захисних діях були Діана Зозулевич, Світлана Поліщук, Юлія Шкадюк, Ілона Персікова, Таня Нілікевич, Олена Наумчук, котрі представляли команду-чемпіонку, а також Ніна Антонюк, Яна Шевчук, Ірина Шатило — з команди колегіуму.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ