Новоград-Волинська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

Новоград-Волинська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

— головного спеціаліста служби у справах дітей управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.
Основними вимогами до претендентів на посаду є: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі на керівних посадах не менш, як один рік, або на керівних посадах в іншій сфері не менш, як три роки, знання державної мови на рівні ділового спілкування та застосування, вміння працювати на комп’ютері, інших засобах оргтехніки.
Документи на конкурс приймаються упродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Місце прийому документів: Будинок рад (вул.Шевченка, 16, другий поверх, кабінет №31). Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел.: 5-20-52.
Відділ кадрів та архівної роботи міської ради