Безкоштовний відпочинок на морі для сімей учасників бойових дій на Сході України

Громадська Організація «Неподільна Україна» за підтримки туристичної фірми «Ідейний простір» в знак подяки новоград-волинським воїнам, які захищають мир і спокій в наших домівках, запрошує сім’ї бійців АТО безкоштовно відпочити на узбережжі Чорного моря в курортному селищі Приморське (колишній Більшовик) Херсонської області.
Виїжджаємо з Новограда-Волинського, 4 липня, о 18:00, повертаємося до Новограда 16 липня, зранку. Для того, щоб скористатися можливістю, достатньо звернутися до офісу туристичної фірми «Ідейний простір», що розташований в ТЦ «Наутілус» по вулиці Шевченка, 15. Телефони: 063 361 3463, 067 495 6477. Сайт: i-prostir.repose.com.ua.
Туристична фірма «Ідейний простір» пропонує звягельчанам бюджетний відпочинок на березі моря. Проїзд на автобусі з Новограда-Волинського на море і назад, а також 11-денне проживання у дерев’яних будиночках з кухнями в 5 хвилинах пішки від Чорного моря коштує лише 2500 грн. з особи. Для дітей до 7 років ціна складає 2000 грн., а до 3 років включно — безкоштовно. Для іменинників передбачені приємні сюрпризи. Чистий піщаний пляж та прозоре тепле море чекають на вас! Цьогоріч з Новограда-Волинського передбачено 5 заїздів: 4 липня (виїзд із Новограда) — 15 липня (виїзд із Приморського); 14 липня — 25 липня; 24 липня — 4 серпня; 3 серпня — 14 серпня; 13 серпня — 24 серпня.
Загалом туристична фірма «Ідейний простір» надає до 20 безкоштовних путівок для сімей учасників бойових дій на Сході України. Путівка повністю покриває витрати на проїзд у дві сторони та проживання на базах відпочинку протягом 11 днів. Поспішайте звернутися, вирушаємо вже скоро, 4 липня.
Шануємо наших героїв!
З повагою Дмитро КОСТЮК, Голова Громадської Організації «Неподільна Україна»