Пенсійний фонд України запровадив новий сервіс — СМС-інформування

Новоград-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області повідомляє, що Пенсійний фонд України запровадив новий онлайн-сервіс для громадян — СМС-інформування.
Відтепер, за допомогою СМС-повідомлень, Пенсійний фонд інформуватиме пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а застрахованих осіб — про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу.
У зв’язку з цим запрошуємо всіх бажаючих із числа пенсіонерів та застрахованих осіб міста завітати до Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області та надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання СМС-повідомлень від Пенсійного фонду України.
Одночасно закликаємо мешканців Новограда-Волинського реєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України. Адже, користуючись електронним сервісом Фонду, ви матимете доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та будете володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків.
Крім цього, особи, які користуються послугами веб-порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу СМС-інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до органів Пенсійного фонду України.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради