Усі три команди програли з рахунком 0:1…

Усі три команди програли з рахунком 0:1…

У суботу, 6 серпня, відбулися матчі 4-го туру в чемпіонаті та першості Житомирської області з футболу.

Нагадаємо, цьогоріч у вищій лізі чемпіонату Новоград-Волинщина представлено одразу трьома командами. Проте всі вони у звітному турі зазнали поразок. Причому, з однаковим рахунком — 0:1.

«Звягель» на домашньому стадіоні поступився «Поліссю-2» зі Ставків. ФК «Ярунь» програв у Бердичеві. «Случ» також у гостьовій грі зазнав поразки від команди «Агролайф» (Новоселиця).

Ще одна гра туру: «Зоря» (Романів) — «Мал» (Коростень) — 1:1.

Після чотирьох турів захопила лідерство «Зоря» (8 очок). На другому місці «Полісся-2» — 7 очок. На третьому — ФК «Бердичів» (6 очок). Проте бердичівці провели лише три гри.

Далі в турнірній таблиці один за одним розташувалися «Звягель», «Случ», «Ярунь» — 5, 4 і 3 очки відповідно.

У зоні Північ першої ліги «Уборть» (Ємільчине) зіграла внічию з рахунком 1:1 із командою «Оріон» (Нова Борова).

У цій підгрупі вже після старту змагань було дозаявлено другу ярунську команду — ФК «Ярунь-2». Ярунчани у звітному турі в гостях із рахунком 2:0 перемогли «Зірку-МГЗК» (Іршанськ).

Тут лідирує ФК «Агро-Нива» (Народичі/Ласки) — 9 очок після 4 ігор.

ФК «Ярунь-2» за два матчі набрав 6 очок і наразі посідає четверте місце. Ємільчинська команда із двома очками — на шостому.

Баранівський «Керамік», який поступився ФК «Іванків-ГУНП» — 2:4, ще не набрав жодного очка у зоні Південь і закономірно розташувався на восьмому, останньому місці.

Олег БРЮХАНОВ