Чоловік зник на війні — допоможіть розшукати!

Чоловік зник на війні — допоможіть розшукати!

Надія Грузд, яка мешкає у Новограді-Волинському, прийшла в редакцію "Звягеля" у повній розгубленості. 8 вересня її чоловіка Віктора призвали до лав захисників, а за два дні, каже жінка, новобранця відправили на Схід України. Як і всі, він мало розповідав. Сказав, що спочатку був на Харківщині, потім опинився на Донеччині.

"Він хотів захищати — величезний патріот. Колись давно проходив строкову службу в десантно-штурмових військах, був зв’язківцем. Нічого він не боявся. Казав, що його мають забрати на передову. І забрали. Розповідав, що вони десь на териконі, а орки — внизу. Ночували десь у лісосмузі, потім у бліндажі. Навколо все рвало мінометами, вибухало. Уже на другий день у них був 300-й", — зітхає Надія.

24 вересня Віктор востаннє телефонував дружині з телефона товариша. А потім зв’язок із ним обірвався. За декілька днів Надія зателефонувала за номером товариша, який сповістив, що він — контужений, а про Віктора спочатку нічого не хотів казати. Мовляв, вам повідомлять. А потім подзвонив і сказав, що бачив, як Віктор загинув. Ніби сталося це в районі Червоної Гори, де усе спопеляють..."

Натомість офіційного підтвердження досі дружина не отримала.

Як розповіла Надія, їй видали довідку, що чоловік — безвісти зниклий. Вони з сином розмістили інформацію про зникнення Віктора Грузда на пошукових ресурсах. Будуть вдячні за будь-яку допомогу.