Знову гол на 90-ій хвилині: ПФК «Звягель» зазнав поразки в Одесі

Знову гол на 90-ій хвилині: ПФК «Звягель» зазнав поразки в Одесі


У межах 10-го туру Другої ліги чемпіонату України з футболу ПФК «Звягель» грав у Одесі проти тамтешньої команди «Реал Фарма».





Безпрограшна сесія звягельчан налічувала три поєдинки: дві перемоги та нічию (в попередньому турі). Причому, саме гол на останній хвилині основного часу в минулому матчі вкрав у ПФК «Звягель» перемогу.





Цього разу пропущений гол на 90-ій хвилині не дозволив здобути навіть нічиєї. Хоча в клубі переконані, що за якістю гри звягельчани заслуговували на більше.





«Заслуговували на перемогу, однак у підсумку — прикра поразка ПФК «Звягель» від «Реалу Фарми» — 0:1. Респектуємо хлопцям за самовіддачу та віримо в успіхи у наступних матчах!» — зазначають у пресслужбі клубу.





Після цієї невдачі ПФК «Звягель» залишився на шостому місці турнірної таблиці, маючи 11 очок (3 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки). Загальна різниця забитих/пропущених — 13:8.





Наступну гру звягельчани проведуть 30 жовтня, в межах 9 туру, на виїзді проти команди «Чайка» (Київська область). «Чайка» наразі перебуває на третьому місці, маючи 15 очок. Клуб зазнав лише однієї поразки у восьми матчах.





До початку зимового міжсезоння звягельчани зіграють ще й домашній матч. На 5 листопада заплановано перенесену гру 1-го туру: ПФК «Звягель» — «Реал Фарма». Таким чином звягельчани до зими проведуть усі поєдинки, передбачені календарем. А також мають гарний шанс на реванш.





Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»