При аварійних вимкненнях електрики редакції допомагають друзі

При аварійних вимкненнях електрики редакції допомагають друзі

Війна та ракети рашистів змушують українців щодня жити і працювати в умовах підвищеної складності, тому часто доводиться працювати в екстремальних обставинах. Уже другу середу поспіль, коли ми випускаємо нашу газету, рашисти завдають ударів по енергетичній інфраструктурі, після чого Україна поринає в темряву, і робота багатьох підприємств, установ, магазинів, фірм зупиняється.

Коли ми стикнулися з цим уперше, то редакційному колективу довелося виходити працювати вночі, щоб встигнути здати сторінки в друкарню.

А вдруге, минулого тижня — у середу, 23 листопада, нам допоміг колектив стоматології «Dental-clinic», на чолі з керівником Олегом Шевчуком.

\"ПриУ клініці є генератор, завдяки цьому робота тут не припиняється через відключення електромереж. Ще й нам допомогли — ми змогли доверстати газету і відправити у Чернівці, щоб зранку свіжий «Звягель» могли придбати читачі на вулицях нашого міста.

Дякуємо стоматологічному колективу за підставлене плече, завдяки якому газета вийшла вчасно і не втратила імідж стабільного видання, що виходить щотижня упродовж майже 30 років.

 

Геннадій ФРЕГЕР