«Клуб сімейного дозвілля» видав друком роман звягельчанки

«Клуб сімейного дозвілля» видав друком роман звягельчанки

Тася кохала Ігоря з дитинства і ладна на все, щоб бути з ним. Яким же ударом для неї стало його весілля з дівчиною Вітою. Богдан, котрий був фотографом на весіллі, прагне заспокоїти її роз’ятрену душу. Але дівчина і далі живе думками про Ігоря. Коли його спіткали серйозні проблеми в бізнесі, Тася вирішила застосувати свій магічний дар, успадкований від бабці-чарівниці. Та не розрахувала свою силу: кривдник Ігоря загинув у ДТП. І чари обернулися проти дівчини… Якою буде розплата?
Це — сюжетна лінія дебютного роману письменниці з Новограда-Волинського Елен Тен «Сила пристрасті». 20 жовтня, о 15:00, у центральній міській бібліотеці ім.Ю.Ковальського відбудеться презентація книги.
Раніше авторка працювала в жанрі малої прози. Її оповідання видані у збірках творів лауреатів літературних конкурсів «Літературна надія Дніпра», «Львівські перехрестя», фестивалю фентезі «Брама-2017» та інших.
А торік Елен Тен завершила роботу над романом «Сила пристрасті», який вийшов друком у видавництві «Клуб сімейного дозвілля».
Біографічна довідка. Тюпіна Олена Володимирівна (творчий псевдонім Елен Тен) народилася 25.07.1984 р. у Новограді-Волинському. За освітою — філолог (Новоград-Волинський економіко-гуманітарний коледж (2003 р.), МЕГУ ім.С.Дем’янчука (2007 р.).
Працює в ліцеї №4 міста Новограда-Волинського. Автор прозових творів, лауреат багатьох літературних конкурсів. Публікації в місцевій пресі («Звягель-Інформ», «Час Полісся»), журналах «Всесвіт», «Дніпро», «White Phoenix», «ТекстOver», «Нова проза». Співавтор збірок: «Паралельні світи» (2013 р.), «На кордоні любові» (2016 р.), «Їде маршрутка» (2017 р.), «Проза кольорів» (2017 р.) «Дотик зачаєного жаху» (2017 р.), «Брама. Багряні ночі» (2018 р.), електронних збірок: «Рідний край у словах і барвах» (2016 р.), «Лаконічно» (2016 р.) Автор містичного роману «Сила пристрасті» (2018 р.).
Фото з соцмережі Фейсбук