«Звягельська футзальна суперліга»:  на вершині турнірної таблиці — тривладдя

«Звягельська футзальна суперліга»: на вершині турнірної таблиці — тривладдя

25 грудня відбувся сьомий ігровий день «Звягельської футзальної суперліги». Він створив нову інтригу — одразу три команди за його підсумками мають по 16 очок. Тож, уперше від початку турніру на вершині таблиці утворилося тривладдя. Нагадаємо, ігри традиційно відбуваються у спортзалі ліцею №11.


ЗВЯГЕЛЬСЬКА ФУТЗАЛЬНА СУПЕРЛІГА


ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПІСЛЯ 7-ГО ТУРУ




Першої поразки на турнірі зазнав чижівський «Металіст». «Металісти» з рахунком 3:4 поступилися команді «Зірка», яка до звітного туру відставала від прямого конкурента на три очки. Тепер у обох колективів — по 16 очок. Щоправда, «Зірка» провела шість ігор, а «Металіст» — сім. Дублями відзначилися Ігор Шевчук («Металіст») та Олександр Лавренюк («Зірка»). Гра лідерів, а відтак — претендентів на медалі турніру, виявилася напруженою: гравці на дві команди «заробили» чотири попередження (тут — паритет).

Міг скористатися осічкою конкурента й одноосібно очолити турнірну таблицю ФК «Сюрприз», який до цього продемонстрував вражаючу серію з п’яти стартових перемог. Проте на заваді сюрпризу від «Сюрприза» стала команда «Юність» (Гірки) — 4:4. Микола Березін записав на свій рахунок дубль. Цікаво, що ще за чотири хвилини до кінця гри з рахунком 3:2 вигравала «Юність». Через дві хвилини вона вже поступалася — 4:3. Але Владислав Семенов на 38-ій хвилині встановив рівновагу.

Другу перемогу на турнірі здобув ФК «Алекс Гарант». «Алекси» здолали «Спортинг» — 4:3. Хет-триком за переможців відзначився Олег Лисокович.

Знову результативна гра видалася за участі команди «Вет.Велес». Словом, якщо й програвати, то красиво. «Вет.Велес» із рахунком 4:8 поступився «Поліссю» із Суслів. Хоча за підсумками першого тайму рахунок був 3:3.

Цікаво, що всі 12 голів у цьому матчі — в активі лише п’яти гравців. Чотири влучні удари по воротах суперника завдав Назар Хильчук («Полісся»), якого визнали кращим гравцем сьомого туру.

За переможених дублі на свій рахунок записали Сергій Калінський та Володимир Романов. За переможців — Віталій Тетірко та Володимир Єжиєвський.

У надрезультативному матчі «Олімп» (Жолобне) завдав поразки «Ниві» (Маковиці) — 10:6. Чотири голи за «Олімп» забив Максим Ящук. Три влучних удари — в Івана Іщінівського. За «Ниву» тричі відзначився Віталій Дмитрук. Двічі — Максим Музичук.

Олександр Лавренюк («Зірка») одноосібно очолив гонку кращих бомбардирів за підсумками сьомого туру. На його рахунку — 18 голів у шести іграх.

Владислав Семенов («Юність») має 17 влучних ударів. Але його коефіцієнт результативності дещо вищий (3,4 проти 3), оскільки він провів 5 ігор.

Третій снайперський результат мають Марк Багінський («Металіст») і Володимир Романов «Вет.Велес» — по 14 голів (обоє провели по 7 матчів). До п’ятірки найбільш результативних гравців входить також Ігор Шевчук («Металіст») — 12 голів.


Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей»,  меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель».

Турнір триватиме в два кола. Базовий ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00. У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.



Кращий гравець (1)
Футзал1 (4)
Футзал2 (3)
Футзал3 (3)
Футзал4 (3)
Футзал5 (3)
Футзал6 (3)
Футзал8 (3)
Футзал9 (3)
Футзал7 (3)
Футзал10 (2)
Футзал11 (2)
Футзал13

Попередній
Наступна

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»