Німецькі подарунки  дітям Звягеля

Німецькі подарунки дітям Звягеля

Відбулася зустріч міського голови Миколи Боровця зі співзасновницею громадської організації «Гармонія+» Людмилою Харченко. Пані Людмила вручила лист від голови німецької асоціації Ukraine Rhein-Neckar fur Novograd-Volynskij Валентини Собецької, де висловлені слова вдячності за співпрацю. Також передано календарі, які вийшли в німецькому місті Людвігсхафені на Рейні з малюнками вихованців Звягельської «Школи мистецтв».

У громаду надійшли генератори від німецької асоціації, закуплені на кошти німецьких жителів Людвігсхафена, які жертвували кошти на підтримку дітей Звягеля.

Людмила Харченко, спільно з директором міського Центру соціальних служб Оленою Котовою, відвідали з різдвяними подарунками дитячі будинки сімейного типу Звягельської громади. Подарунки отримали родина Павла та Жанни Щавлінських, в якій виховується 9 статусних діток, та родина Володимира Лобазова і Наталії Каратаєвої, в якій виховується 10 статусних діток. Від партнерів — німецької асоціації Ukraine Rhein-Neckar fur Novograd-Volynskij передали генератори та смаколики.

У наш складний час важливо творити добро, особливо дітям. Дякуємо Валентині Собецькій та Людмилі Харченко за турботу про дітей Звягеля.

\"Німецькі

Відділ інформації міської ради