Цінна гуманітарна підтримка  від Людвігсхафена-на-Рейні

Цінна гуманітарна підтримка від Людвігсхафена-на-Рейні

Після повномасштабного нападу на Україну російських військ, проти росії піднявся весь цивілізований світ. Не є винятком Німеччина, яка підтримує народ України. Щедру гуманітарну допомогу Звягель отримав від дружнього міста Людвігсхафена-на-Рейні. Велика вдячність нашому знаному звягельському благодійнику Сергію Савчуку за безкоштовне перевезення вантажу.




Як зазначила заступниця міського голови Наталія Борис: «Завдяки особистому зверненню мера міста Людвігсхафена-на-Рейні Ютти Штайнрук до Wolfgabg Boeck — голови Rotary Club (RC) Ludwigshafen, було оголошено міжрегіональний заклик «Зимова допомога для Звягеля». За місяць зібрано понад 100 тис. євро. Майже на 82 тис. євро закуплено різної першочергової допомоги, яку ми отримали для наших установ, населення: генератори, подовжувачі, свічки, ліхтарики, кабелі, каністри, стартери, газові балончики до плит, каремати тощо. Для міськрайонного територіального медичного об’єднання приїхав спеціальний подарунок — великий генератор, вартістю близько 25 тис. євро. Це — справжній показник дружби між нашими містами».

Ротарі клуб — це альянс людей із активною громадянською позицією, лідерів громади, представників бізнесу та інтелектуалів, які об’єдналися заради позитивних змін у суспільстві та світі. Безкорисливо віддають частину свого часу, доходів і сил іншим людям. Там, де інші бачать проблеми, ротарійці бачать рішення.

«Ми дуже цінуємо німецьку сердечність, — зазначила Наталія Борис. — Дякуємо великій команді, що відповідала за організацію збору та технічну підтримку закупок. Це: Wolfgabg Boeck — голова Rotary Club (RC) Ludwigshafen, Peter Runck — голова Internationaler Bauorden, наша славнозвісна землячка Valentyna Sobetska — Благодійна асоціація «Kinderhilfe Ukraine Rhein-Neckar fur Novograd-Vilynskij/Swjahel», Благодійна організація «Technick ohne Grenzen», Baufirma «TALPA-bau». Особлива вдячність меру Людвігсхафена-на-Рейні — Ютті Штайнрук. Дякуємо, що допомагали і продовжуєте допомагати. Підтримуєте наші прагнення жити вільно і в об’єднаній Європі».

Україна платить неймовірно високу ціну за любов до свободи і вірність європейським демократичним ідеалам. Дякуємо німецьким людям за допомогу Звягелю у складні часи війни.

\"Цінна

Відділ інформації міської ради