«Звягельська футзальна суперліга»: юнаки з «ДЮКФП» перемагають одного з лідерів

«Звягельська футзальна суперліга»: юнаки з «ДЮКФП» перемагають одного з лідерів

Протягом минулого вік-енду відбулися два тури «Звягельської футзальної суперліги». Центральний матч 16-го ігрового дня між претендентами на чемпіонство — чижівським «Металістом» і «Олімпом» із Жолобного — перенесено на резервний день. А в неділю, в межах 17-го ігрового дня, мала місце сенсація. Нагадаємо, ігри відбуваються у ліцеї №11.



\"«Звягельська


16-ий тур, субота


«Вет.Велес» завдав мінімальної поразки аутсайдеру — «Ниві» з Маковиць — 5:4. Хет-триком за «ветеринарів» відзначився їхній кращий бомбардир Володимир Романов. Червону картку за п’ять хвилин до завершення гри отримав гравець «Ниви» Ігор Нехай.

\"«Звягельська

Результативний матч із шаленою інтригою видали «Зірка» і «Юність» (Гірки), в якому на один удар влучнішою виявилася «Зірка» — 5:4 (перший тайм — 2:1). Дубль за переможців оформив Віталій Соловей, два голи в складі «Юності» записав на свій рахунок Андрій Шихевич.

Лідер турнірних перегонів — звягельський «Сюрприз» — без проблем розібрався з командою «ДЮКФП» — 9:3. Це був матч дублів і хет-триків. Двома голами за «Сюрприз» відзначилися Олександр Онищук, Анатолій Тимофєєв, Іван Тимофєєв, а Юрію Кравчуку вдався хет-трик. За «ДЮКФП» двічі забивав Кирило Убоженко.

«Спортинг» ще у першому таймі забезпечив собі комфортну перевагу над суслівським «Поліссям» — 5:0. У другій половині гри команди обмінювалися влучними ударами й у підсумку — 8:4 на користь «Спортинга». Хет-трик — в активі Артема Ольшевського, дубль — Дмитро Королюк (обоє — «Спортинг»).

Гру «Металіст» (Чижівка) — «Олімп» (Жолобне) перенесено на резервний день.

Кращим гравцем 16-го туру визнано Артема Ольшевського («Спортинг»).
\"«Звягельська
Кращим гравцем 16-го туру визнано Артема Ольшевського («Спортинг»).

17-ий тур, неділя


«Сюрприз» продовжив переможну ходу, цього разу розгромивши «Алекс Гарант» — 11:3. Іван Тимофєєв завдав чотири результативних удари. Юрію Кравчуку вдався хет-трик, дублі оформили Олександр Онищук та Дмитро Золотійчук. За «гарантівців» дубль на рахунку Леоніда Демчука.

Але головним сюрпризом ігрового дня стала поразка «Зірки» — одного з чотирьох претендентів як не на чемпіонство, то точно на місця в призовій трійці. «Зірка», ослаблена відсутністю кількох гравців основи, які в складі ПФК «Звягель» розпочали підготовку до старту другої половину сезону в Другій лізі професійного футболу, з рахунком 4:5 поступилася «ДЮКФП».

Варто відзначити прогрес вихованців спортшколи, які в ході турніру здобули досвід, і тепер дедалі менше пасують перед футбольними авторитетами. Цього разу юнаки вирвали перемогу на останній хвилині. Дублем за «ДЮКФП» відзначився Владислав Мілевський. А його одноклубника Кирила Убоженка визнано кращим гравцем 17-го туру. У складі «Зірки» хет-трик оформив Віталій Соловей.
\"«Звягельська
Кирила Убоженка («ДЮКФП») визнано кращим гравцем 17-го туру.

Другу поспіль перемогу здобув «Спортинг». Цього разу мінімально (6:5) здолавши «Ниву». Покер у складі «Ниви» вдався Андрію Тарнавському. За переможців дубль оформив Тимофій Петриченко. «Нива» продовжує перебувати на останньому місці турнірної таблиці.

«Металіст» розписав результативну нічию (5:5) із міцним середняком — «Юністю». Автор усіх голів у складі команди з Чижівки — Артем Гороницький, який, до того ж, «заробив» ще й червону картку, проте це рішення судді, порадившись, скасували. У складі «Юності» — хет-трик в активі Андрія Шихевича. Цілком ймовірно, цих двох втрачених очок і не вистачить «металістам» у боротьбі за призову трійку.

Не збавляє переможного поступу «Олімп». Цього дня від них «постраждав» «Вет.Велес» — 9:1. Хет-трик — в активі Анатолія Шевченка. Дублі — Василь Жадан, Максим Ящук і Дмитро Присяжнюк.

Гонку бомбардирів, як і раніше, очолює Владислав Семенов («Металіст») — 40 голів. Друге місце із 35-ма голами посідає Артем Гороницький («Металіст»). В Олександра Лавренюка («Зірка») залишилося 30.

У п’ятірці кращих також Володимир Романов («Вет.Велес») — 27 голів, та Ігор Шевчук («Металіст») — 26. Але дистанція між ними й переслідувачами наразі мінімальна.


Футзал12 (6)

Футзал11 (8)

Футзал10 (8)

Футзал9 (8)

Футзал8 (8)

Футзал6 (9)

Футзал5 (8)

Футзал4 (8)

Футзал3 (9)

Футзал2 (9)

Футзал1 (10)

Кращий гравець 17 тур

Кращий гравець 16 тур

Футзал30 (1)

Футзал29

Футзал28 (1)

Футзал27 (2)

Футзал26 (2)

Футзал25 (2)

Футзал24 (2)

Футзал23 (2)

Футзал22 (2)

Футзал21 (1)

Футзал20 (2)

Футзал19 (3)

Футзал18 (3)

Футзал17 (3)

Футзал16 (4)

Футзал15 (5)

Футзал14 (5)

Футзал13 (6)

Футзал40

Центральна

Футзал39

Футзал38

Футзал37

Футзал36

Футзал35

Футзал34

Футзал33

Футзал32

Футзал31

Попередній
Наступна

Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради від політичної партії «Пропозиція» Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей», меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель», ФК «Одіссей». Інформаційна підтримка — газета «Звягель».

Турнір триватиме в два кола. Базовий ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00.

У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»