«Звягельська футзальна суперліга»:  «Олімп» прогнозовано вийшов у лідери

«Звягельська футзальна суперліга»: «Олімп» прогнозовано вийшов у лідери

Минулого вікенду в межах «Звягельської футзальної суперліги» відбулися ігри 20-го туру й два перенесені матчі. Вражаючу переможну ходу продовжив «Олімп» (Жолобне), що дозволило йому очолити турнірну таблицю.



\"«Звягельська



Без гравців, котрі повернулися до складу ПФК «Звягель», суттєво ослабла «Зірка», яка за підсумками цього вікенду опинилася поза межами призової трійки. «Зірка» — «Олімп» — 3:5. «Покером» ще у першому таймі відзначився Максим Ящук. За «Зірку» двічі забивав Дмитро Бізяєв.

Наступного дня «Олімп» завдав нищівної поразки «Юності» з Гірок — 13:0. Голепад забезпечили «покери» Максима Ящука і Василя Жадана та хет-трика Антона Шевченка.

Одним із ключових матчів не лише туру, а й другого кола стала гра між «Сюрпризом» і чижівським «Металістом». «Сюрприз» довго утримував лідерство в турнірі, натомість «металісти» припустилися кількох очкових втрат і ледве не згаяли шанси на місця в призерах. Перший тайм, завдяки голам Івана Тимофєєва й Олександра Гичка, виграв «Сюрприз». Але в другій половині гри дублі в складі «Металіста» вдалися кращому бомбардиру Артему Гороницькому й організатору турніру Ігорю Олейнику — 4:2 на користь Чижівки.

Кращим гравцем 20-го туру визнано голкіпера «Металіста» Олександра Бучинського.

\"«Звягельська

Під завершення турніру прокинувся «Вет.Велес». У перенесеному матчі, в суботу, «ветеринари» перемогли суслівське «Полісся» — 4:2 (дубль у переможців — на рахунку Нікіти Богайчука), а наступного дня здолали непоступливий «Гарант» — 4:3. Дублем у їхньому складі відзначився Олександр Романов, за переможених двічі забивав Олег Лисакович.

«Спортинг» переміг «ДЮКФП» — 8:6. У складі «Спортинга» хет-трик — в активі Олександра Фіськова, дубль на рахунку Артема Ольшевського. За молодіжку «покером» відзначився Микола Мосійчук, дубль — Андрій Козир.

Підтримали результативний футбол «Полісся» (Сусли) і «Нива» (Маковиці). Полісяни перемогли — 8:7. Дублі вдалися Степану Карплюку, Володимиру Єнжиєвському та Владиславу Ейсмонту — всі «Полісся». Тричі за «Ниву» відзначився Андрій Тарнавський.

Бомбардирську гонку очолює Артем Гороницький («Металіст») — 44 голи. Його колега по команді Владислав Семенов має 42 влучних удари. На третє місце вийшов Максим Ящук («Олімп») — 34 голи. Олександр Лавренюк («Зірка»), який повернувся у професійний футбол, залишається четвертим із 30-ма голами. По 29 мають Володимир Романов («Вет.Велес») та Іван Тимофєєв («Сюрприз»). По 28 голів — у активі Ігоря Шевчука («Металіст») та Анатолія Тимофєєва («Сюрприз»).


футзал1 (12)

футзал2 (11)

футзал3 (11)

футзал4 (10)

футзал5 (10)

футзал6 (10)

футзал7 (11)

футзал8 (10)

футзал9 (10)

футзал10 (10)

футзал11 (10)

футзал12 (8)

футзал13 (8)

футзал14 (7)

футзал15 (7)

футзал16 (6)

футзал17 (5)

футзал18 (5)

футзал19 (5)

футзал20 (4)

футзал21 (3)

футзал22 (4)

футзал23 (4)

футзал24 (4)

футзал25 (4)

футзал26 (4)

футзал27 (4)

футзал28 (2)

футзал29 (1)

футзал30 (2)

футзал31 (1)

футзал32 (1)

футзал33 (1)

Попередній
Наступна

Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради від політичної партії «Пропозиція» Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей», меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель», ФК «Одіссей». Інформаційна підтримка — газета «Звягель».

Турнір триватиме в два кола. Базовий ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00. У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»