Рок-романтика у Новограді — від гурту «Без обмежень»

Рок-романтика у Новограді — від гурту «Без обмежень»

Ці українські рок-романтики завоювали багато сердець щирістю та вмінням відверто ділитися у піснях своїми почуттями.
7 листопада гурт «Без обмежень» відвідав із концертом Новоград-Волинський у рамках масштабного туру презентації четвертого студійного альбому «Буду з тобою!». Завершиться тур 18 грудня великим концертом у столичному Палаці Спорту, куди музиканти запросили і звягельчан.
Широка аудиторія захопилася гуртом «Без обмежень» з Мукачевого після їх участі 2016 року у вокальному шоу «Х-фактор-7». Тоді музиканти виступили на телевізійному кастингу з піснею «Без неї ніяк», яка швидко стала хітом. Продюсер і член журі Костянтин Меладзе оцінив виступ такими словами: «Справжні чоловіки грали справжню рок-музику. Прекрасна пісня, що буває вкрай рідко у нас. Гідна, щоб подобатися мільйонам людей». За словами фронтмена гурту Сергія Танчинця, участь у «Х-факторі» була тим поштовхом для творчості, якого давно не вистачало.
Рік заснування «Без обмежень» — 1999-й, і музиканти довго йшли до популярності, яку зараз завойовують швидкими темпами. У творчому доробку — величезна кількість пісень, відео, саундтрек до фільму та гімн спортивної команди. Це — один із небагатьох українських альтернативних гуртів, які збирають мільйонні перегляди на ютубі. Усі кліпи останніх років давно перетнули відмітку мільйон переглядів.
«Шалений потік енергії та емоцій. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу», — так позиціонують гурт слухачі, і новоградці мали можливість у цьому переконатися. Після концерту музиканти запросили прихильників на фотосесію і спілкування.
«Щодо самого концерту, то він був незабутнім. Спасибі усім причетним. Рухаємось далі. Все буде!», — написали музиканти на офіційній сторінці гурту після концерту у Новограді-Волинському. І пообіцяли нові концерти у нашому місті, адже теплий прийом дуже сподобався.
Юлія КЛИМЧУК