Великдень РАЗОМ: звягеляни  із вдячністю та турботою привітали наших Захисників та Захисниць

Великдень РАЗОМ: звягеляни із вдячністю та турботою привітали наших Захисників та Захисниць

Напередодні Великодніх свят у Звягельській громаді було оголошено загальноміську благодійну акцію «Великдень РАЗОМ!». В її межах звягеляни збирали паски та великодні смаколики для тих, хто перебуває на фронті.

\"Великдень




Передали все зібране громадою, а також генератори, сонячні панелі та інші важливі речі нашим воїнам керівництво Звягельської громади, депутати Звягельської міської ради, керівництво та депутати Звягельського району, які в ці дні їздили до них на місця виконання бойових завдань.

11 квітня міський голова Микола Боровець, його заступник Віталій Якубов, голова районної ради Артур Загривий, заступник начальника РВА Олег Зубовський, депутати міської ради Олег Годун, Петро Литвин, Ігор Олейник, Дмитро Рудницький, Роман Седлецький та депутати районної ради відвідали військовослужбовців на Бахмутському напрямку.

13 квітня секретар міської ради Оксана Гвозденко, депутати міської ради Світлана Прищепа, Андрій Рассадін, Валентина Тростенюк, Лілія Хрущ та Лариса Шутова привезли гостинці, із вдячністю та турботою зібрані звягелянами, для батальйонів тероборони, які боронять рубежі нашої держави.

\"Великдень

Від імені Звягельської громади воїнам, які виявили мужність і відвагу при захисті Вітчизни, за заслуги в захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вручили відзнаку — орден «Звягельська доблесть».

\"Великдень

Посадовці дякують усім, хто долучився, аби поїздка стала можливою — жителям громади, підприємцям, наймолодшим звягелянам — за зворушливі листівки та малюнки для воїнів.

Віримо та підтримуємо Збройні Сили України! Спільно крокуємо до Перемоги!

Відділ інформації міської ради