У Звягелі ліквідовують наслідки негоди

У Звягелі ліквідовують наслідки негоди

У зв’язку з інтенсивними опадами у вигляді дощу на території Звягельської громади, комунальними підприємствами та силами Звягельського районного управління Головного управління ДСНС України в Житомирській області проводяться заходи з ліквідації наслідків негоди.




Для оцінки ситуації на місцях критичних скупчень води та визначення об’ємів проведення робіт з усунення наслідків підтоплення на території громади працює робоча група.

Просимо жителів громади:

— при проведенні робіт із прочистки та поглиблення водовідвідних канав та труб надавати доступ спецтехніці до проблемних ділянок;

— прочистити та поглибити водовідвідні канави та труби, які знаходяться біля ваших домогосподарств та на прилеглих територіях.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з підтопленням ваших осель, телефонуйте: 101 та 3-54-36 — диспетчер Водоканалу.

У разі підтоплення прибудинкових територій, необхідно терміново провести очистку дренажних каналів для стоку грунтових вод поблизу будинків, особливо тих, які знаходяться на ваших приватних територіях.

Для обстеження прибудинкових територій, у разі підтоплення, необхідно подати заяву на ім’я міського голови.

Для власної безпеки не використовуйте воду з криниць, які були в зоні підтоплення, без попередньої очистки криниць та дезінфекції води в них.

Відділ з питань цивільного захисту міської ради