Обговорили виклики та перспективи роботи комунальних підприємств

Обговорили виклики та перспективи роботи комунальних підприємств

2 травня міський голова Микола Боровець провів нараду щодо підсумків роботи комунального підприємства Звягельської міської ради «Звягельводоканал» за І квартал 2023 року спільно з представниками управління житлово-комунального господарства та екології міської ради та директором і працівниками вищезгаданого підприємства.

Як зазначалося раніше, під час одного з пленарних засідань сесії Звягельської міської ради на розвиток КП «Звягельводоканал» депутати виділили близько 75 млн грн. Тому заплановано реалізувати велику кількість проєктів, що стосуються закупівлі спеціального обладнання та техніки, які покращать очищення води, заходів енергозбереження, ремонту мереж водовідведення із залізобетонних труб тощо.

3 травня міський голова Микола Боровець спільно з представниками управління житлово-комунального господарства та екології міської ради, директором і працівниками комунального підприємства Звягельської міської ради «Звягельтепло» провели нараду щодо підсумків роботи за І квартал 2023 року. Розглянули питання підготовки до нового опалювального сезону. Ці роботи вже розпочато.

Обговорили велику заборгованість споживачів за послугу з теплопостачання, яка складає 18,5 млн грн, у тому числі заборгованість населення — 16,2 млн грн.

Заплановано технічне переоснащення двох котелень, заміна насосного обладнання, повірка лічильників комерційного обліку теплової енергії. Вже розпочалися роботи із заміни теплових мереж.

Відділ інформації міської ради