ПФК «Звягель» завершив весняну частину сезону без поразок

ПФК «Звягель» завершив весняну частину сезону без поразок

У заключному, 18-му турі, Другої ліги чемпіонату України з футболу ПФК «Звягель» на домашньому стадіоні «Авангард» грав проти «Чайки» (Київщина). Обидві команди зберігали шанси на потрапляння до призової трійки. Проте звягелянам для того, щоб опинитися у призерах, потрібна була лише перемога.




Команди обмінялися швидкими голами. На 3-ій хвилині гості вийшли уперед. Але вже на 6-ій хв Юрій Бамболя завдав влучного удару у відповідь — 1:1.

У середині другого тайму в рахунку повели звягеляни. Відзначився Артур Ващишин. Проте перевага господарів тривала недовго. Вже за 8 хв «Чайка» відновила рівновагу — 2:2. Цей рахунок протримався до фінального свистка.

ПФК «Звягель» завершив дебютний сезон у професійному футболі на 5-му місці, здобувши 32 очки (9 перемог, 5 нічиїх, 4 поразки, різниця забитих/пропущених — 30-17). Від призових місць команду відділило лише три бали: одразу три клуби, що посіли 2-4 місця, набрали по 35 очок.

Відзначимо також вражаючу серію ПФК «Звягель» у весняній частині сезону: 5 перемог (одна технічна — над «Рубіконом», який недограв сезон), 3 нічиї і жодної поразки.

«Дякуємо всім причетним за неймовірні емоції! Шановні вболівальники, ми думали тільки про вас! І дякуємо ЗСУ за можливість гідно представити Звягель на футбольній карті України», — підписали традиційне післяматчеве командне фото з роздягальні на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

\"ПФК




Відбулися матчі третього туру чемпіонату та першості Житомирщини з футболу. Звягельський «Одіссей» зазнав розгрому в гостях від команди «VIVAD» (Романів) — 0:5.
ФК «Звягель» удома переміг ФК «Пулини» — 4:2. Ємільчинська «Уборть» познущалася з ДЮСШ Бердичів — 8:0. Команди-учасники цьогоріч розподілені на попередньому етапі на три підгрупи по 6 команд. У подальшому по дві кращих із кожної підгрупи поборються за нагороди.

Третій тур чемпіонату області серед ветеранів (40+) ФК «Ярунь» пропускав. Нагадаємо, стартували ярунчани невдало, зазнавши двох поразок.




У чемпіонаті Звягельської суперліги відбувся 6-ий тур: «Авангард» (Горбаша) — «Спорт-Лідер» (Повчине) — 2:3; ДЮКФП-1 — «Полісся» (Сусли) — 1:3; «Одіссей» — «Олімпік» (Піщів/Дідовичі) — 4:0; «Керамік» (Баранівка) — «Ураган» (Жадківка) — 1:2; «Смолка» — ДЮКФП-2 — 10:1.

«Спорт-Лідер» зберіг лідерство — 15 очок. Далі — «Смолка» (14 очок). На третє місце піднявся «Одіссей» — 10 очок. Стільки ж балів має «Полісся». У п’ятірці також «Авангард» — 9 залікових балів.

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»