Відбулося урочисте відзначення  творчо працюючих педагогів  та обдарованих дітей  «Обдарованість-2023»

Відбулося урочисте відзначення творчо працюючих педагогів та обдарованих дітей «Обдарованість-2023»

Із метою відзначення найкращих учнів, які гідно представили наше місто за підсумками 2022-2023 навчального року в інтелектуальних і творчих конкурсах, Всеукраїнському конкурсі-захисті учнівських науково-дослідницьких робіт у Малій академії наук та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося урочисте відзначення творчо працюючих педагогів та обдарованих дітей «Обдарованість- 2023».




Відповідно до Програми розвитку освіти Звягельської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 4 березня 2021 року №83, талановитим учням (вихованцям) та педагогічним працівникам за результатами участі в конкурсах фахової майстерності, ініційованих Міністерством освіти і науки України за підсумками 2022-2023 навчального року, вручено відзнаки, сертифікати для отримання грошової винагороди й подарунки.

Цього року 432 учні взяли участь у ІІ етапі змагань в олімпіадах із навчальних дисциплін. 58 із них стали учасниками обласного етапу, здобувши 32 призових місця.

Одним із основних завдань сучасної школи є залучення творчо обдарованих учнів до наукової діяльності, що успішно здійснюється членами наукових товариств «Звягель», «Астра» та «Олімпія». 10 учнів взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 6 із них здобули призові місця.

\"Відбулося

Також нагороджено вчителів-переможців зонального та регіонального етапів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023», переможців 12-го обласного інтелектуального конкурсу юних істориків, третього етапу 23-го міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, вихованців гуртків Центру позашкільної освіти.

Відділ інформації міської ради