Звягельські ветерани футболу стали бронзовими призерами  на чемпіонаті України

Звягельські ветерани футболу стали бронзовими призерами на чемпіонаті України

Чемпіонат України з футзалу серед ветеранських команд (50+ і 55+) відбувся в Житомирі, у спорткомплексі «Динамо».

Звягельський «Авангард» під керівництвом і за активної участі «двигуна команди» (як його називають друзі-футболісти) Геннадія Челядіна здобув бронзові нагороди в обох вікових групах.

\"Звягельські

«Авангард» суперничав із футбольними колективами зі Львова, Сум, Умані, Василькова і Кодими (Одещина).

Звягелянам вдалося суттєво випередити конкурентів за бронзу, хоча вони й програли турнірну боротьбу львів’янам та уманцям.

«Дякуємо ЗСУ за можливість проведення чемпіонату України з футзалу! Ми відчули смак цих баталій, смак перемог і гіркоту поразок. Але призерів не судять. А який вправний ще цей ветеран на футзальному паркеті (це про Челядіна — прим. автора)», — поділився враженнями від турніру один із гравців Анатолій Крупенко.

Від імені звягельського колективу футбольних ветеранів Геннадій Челядін висловив подяку меценатам та підприємцям за фінансову підтримку й допомогу в орга-нізації поїздки команди на турнір. А саме: генеральному спонсору футбольної команди ветеранів «Авангард», директору швейної фабрики «Леся» — Миколі Сиченку; голові «Новоград-Волинської міської асоціації футболу» — Олександру Лавренюку; директору ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» — Віталію Табалюку; ПП «НОВОГАЗ» — Олександру Гуменюку; перевізнику ФОП — Віктору Голубу; ТМ «Щирий пан» ПП — Василю Галушку; ТМ «Дорадо» ПП — Анастасії Гічун.

\"Звягельські

Підготував Олег БРЮХАНОВ