Робота: відроджують традиції сироваріння
- Актуально
- 78
- коментар(і)
- 23-06-2023 10:52
Виготовлення крафтового сиру (ручної роботи) — це сьогодні особливий тренд. Гурмани цінують його, як справжній делікатес. Коли ви бачите перед назвою продукту чи товару слово «крафтовий» — слід розуміти, що це продукція, вироблена не на фабриці чи заводі, а власноруч майстром або ремісником. Слово «крафтовий» вказує на особливість, натуральність та знаковість продукту, який в стані оцінити далеко не всі.
А ще йдеться про авторський підхід, де головний інгредієнт — любов до справи. Тому такий сир вважається якіснішим і смачнішим, ніж звичайний фабричний, і все більше людей віддають йому перевагу.
Цікаво, що ініціативні звягельські підприємці взялися розвивати цю справу.
Козину ферму створили невипадково, адже ідея полягає у виготовленні корисних (!) козиних сирів. Вони містять більше вітамінів, ніж коров’ячі. Також серед переваг — профілактика багатьох хвороб, нормалізація тиску, зміцнення імунітету. Як кажуть, їстимеш сир з козиного молока — не ходитимеш в аптеку і до лікарів!
У фермерському господарстві діє власна сироварня. Є певні напрацювання та авторські рецептури виготовлення сиру. Досвіду поки небагато, адже справа — молода, асортимент поки — невеликий. Використовують молоко альпійської породи кіз, яких вирощують власними силами. Штучні добавки категорично не застосовують, аби зберегти оригінальний присмак різнотрав’я.
Зупинятися на цьому не збираються, тож шукають для сироварні співробітника. Звернулися в нашу редакцію розповісти про вимоги.
Чудово, якщо Ви обізнані з цією сферою, володієте знаннями та уміннями. Якщо ж ні, то в цій роботі цілком знадобляться якості, які шукає роботодавець: зацікавленість у виготовленні крафтових сирів, ініціативність, амбіційність, здатність швидко навчатися, бажання працювати над якістю продукції та розвивати справу.
Хочете працювати? Тоді за подробицями телефонуйте за номером: (096) 2116725.
Цікава ідея здатна стати новою місцевою родзинкою, адже фермерські господарства, котрі виготовляють оригінальну продукцію, в багатьох регіонах України залюбки відвідують туристи. Крім того, це — свідчення хазяйновитості.
А ще йдеться про авторський підхід, де головний інгредієнт — любов до справи. Тому такий сир вважається якіснішим і смачнішим, ніж звичайний фабричний, і все більше людей віддають йому перевагу.
Цікаво, що ініціативні звягельські підприємці взялися розвивати цю справу.
Козину ферму створили невипадково, адже ідея полягає у виготовленні корисних (!) козиних сирів. Вони містять більше вітамінів, ніж коров’ячі. Також серед переваг — профілактика багатьох хвороб, нормалізація тиску, зміцнення імунітету. Як кажуть, їстимеш сир з козиного молока — не ходитимеш в аптеку і до лікарів!
У фермерському господарстві діє власна сироварня. Є певні напрацювання та авторські рецептури виготовлення сиру. Досвіду поки небагато, адже справа — молода, асортимент поки — невеликий. Використовують молоко альпійської породи кіз, яких вирощують власними силами. Штучні добавки категорично не застосовують, аби зберегти оригінальний присмак різнотрав’я.
Зупинятися на цьому не збираються, тож шукають для сироварні співробітника. Звернулися в нашу редакцію розповісти про вимоги.
Чудово, якщо Ви обізнані з цією сферою, володієте знаннями та уміннями. Якщо ж ні, то в цій роботі цілком знадобляться якості, які шукає роботодавець: зацікавленість у виготовленні крафтових сирів, ініціативність, амбіційність, здатність швидко навчатися, бажання працювати над якістю продукції та розвивати справу.
Хочете працювати? Тоді за подробицями телефонуйте за номером: (096) 2116725.
Цікава ідея здатна стати новою місцевою родзинкою, адже фермерські господарства, котрі виготовляють оригінальну продукцію, в багатьох регіонах України залюбки відвідують туристи. Крім того, це — свідчення хазяйновитості.
Юлія КЛИМЧУК
Коментарі відсутні