Капітальний ремонт доріг у Звягелі

Капітальний ремонт доріг у Звягелі

У Звягелі триває капітальний ремонт доріг на вулиці Володимира Великого протяжністю 601 м і шириною 3,5-5 м та на вулиці Героїв Крут протяжністю 205 м й шириною 4,5 м. Попри те, що ці вулиці сполучаються з дорожніми артеріями міста та забезпечують проїзд до річки, дотепер вони ніколи не були асфальтовані. Наразі над ремонтом доріг працюють два підприємства: ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» на вул. Героїв Крут та ТОВ «Новоград-Волинські Шляхи» на вул. Володимира Великого.

Депутати міської ради ознайомилися з ходом виконання робіт із капітального ремонту вулиць, де найближчим часом за сприятливих погодних умов буде укладене асфальтобетонне покриття. Вулицями, які ніколи не бачили асфальту, нарешті стане комфортно ходити та їздити.

\"Капітальний

Невдовзі розпочнеться важливий та дороговартісний проєкт на вулиці Івана Мамайчука, яка будуватиметься з розширенням дорожнього полотна, з двома тротуарами та новими насадженнями. Також незабаром почнеться капітальний ремонт на вулиці Академіка Лисіна, що з’єднуватиме вулиці І. Мамайчука та Житомирську.

Вже розпочато роботи з капітального ремонту доріг у старостинських округах. У цьому році за сприятливих умов заплановано побудувати по одній дорозі в кожному селі. Наразі проводяться роботи у с. Великий Молодьків. На черзі — інші села громади.

Решта проєктно-кошторисної документації знаходиться на стадії підготовки або коригування.

Плануючи роботи з капітального ремонту доріг Звягельської громади, виходили із принципу: «У кожному великому мікрорайоні побудувати хоча б одну дорогу з твердим покриттям». Крім того, обов’язково врахували питання стану мережі комунікацій. Наразі роботи проводяться там, де комунікації або замінені, або знаходяться в належному стані, або їхній стан дозволяє будувати дороги.

Проведення капітального ремонту доріг дозволить зменшити транспортне навантаження на інших вулицях, забезпечить комфорт і безпеку жителів та гостей Звягеля.

Крок за кроком робимо громаду кращою, сучаснішою, комфортнішою. Щиро сподіваємося, що погодні умови сприятимуть швидкому завершенню таких необхідних для жителів Звягельщини робіт.

Відділ інформації міської ради