Нам	30 років! 30 липня — ювілей газети «Звягель»

Нам 30 років! 30 липня — ювілей газети «Звягель»

Тридцятого липня 1993 року в інформаційному просторі тоді ще Новограда-Волинського з’явилося нове друковане видання — газета «Звягель-Інформ». Перший номер — лише чотири чорно-білі сторінки, проте редакційний колектив доклав усіх зусиль, щоб наповнити їх максимумом цікавої та актуальної інформації, важливої для містян і жителів району. Адже тоді друковані ЗМІ були єдиним офіційним джерелом місцевих новин, що підкреслювало їхню значимість і необхідність.

На вимогу часу й реагуючи на запити читачів, газета «Звягель-Інформ» (а пізніше — «Звягель») оновлювалася, розвивалася, збільшувала кількість шпальт. Наприкінці 1990-х було створено Інтернет-сайт газети. Відтоді наші новини читають українці в десятках країн світу. 16 квітня 2010 року газета «Звягель» першою серед місцевих друкованих видань вийшла в кольорі.

Ми живемо в час стрімкого розвитку інформаційних технологій. «Звягель» нині поєднує друковане видання, сайт (www.zvyagel.com.ua) та офіційну спільноту в соцмережі Фейсбук — «Звягель» (тижневик).

На наших сторінках, друкованих та електронних, ви й надалі маєте можливість знайомитися з актуальними новинами, читати ексклюзивні авторські матеріали про життя Звягельського краю та його непересічних особистостей. Пропонуємо також вашій увазі найбільшу базу оголошень і реклами, що, сподіваємося, сприяє пожвавленню місцевого бізнесу, допомагає в пошуку необхідних товарів і послуг та укладенні угод.

Дякуємо нашим читачам за постійний зворотній зв’язок і віримо, що наша співпраця триватиме ще багато років. Влучно, на мою думку, характеризує важливість засобів масової інформації цитата американського письменника українського походження Чака Поланіка: «Що б ми знали про Ісуса, якби ніхто не написав євангелій?» Тож, продовжуємо писати історію Звягельщини разом!

Олег БРЮХАНОВ