Запрошуємо на безкоштовні заняття з аеробіки!

Запрошуємо на безкоштовні заняття з аеробіки!

Щопонеділка та щосереди у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи міський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводить безкоштовну секцію аеробіки для всіх бажаючих мешканців міста Новограда-Волинського.
Аеробіка допомагає впоратися з гіпертонією, порушеннями роботи серцево-судинної системи, рухового апарату, насичує шкіру киснем, бореться з гіподинамією. Аеробіка, теорія та методика проведення занять якої спрямовані на активізацію дихальної системи, сприяє загальному поліпшенню самопочуття, бадьорості, легкості у всьому тілі. Інтенсивне насичення крові киснем і активний розігрів м’язів працюють на спалювання жирів у проблемних зонах. Шанувальники аеробіки зі стажем завжди виглядають молодо, підтягнуто, володіють легкою ходою, хорошою координацією рухів і надзвичайною витривалістю.
З кожним днем нас стає все більше та більше, наразі секцію відвідує 18 чоловік, тому приєднуйтесь та покращуйте своє здоров’я разом із нами.
За детальною інформацією звертатися до директора міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Лідії Тимофєєвої. Контактні телефони: 3-54-76, (073) 441-86-90.
Інформація міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»