ПФК «Звягель» здобув третю перемогу поспіль!

ПФК «Звягель» здобув третю перемогу поспіль!

У непростому виїзному матчі з «Карпатами-2» ПФК «Звягель» переміг 2:0, чим довів до трьох матчів свою переможну «суху» серію. Загальна різниця забитих/пропущених голів у трьох поєдинках під керівництвом тренерського штабу на чолі з Сергієм Шищенком становить 11:0!




«У поєдинку з «Карпатами-2» підопічні Сергія Шищенка святкували перемогу, завдяки голам свого грізного атакувального дуету — Дениса Ндукве та Артура Ващишина.

Рахунок міг бути й більшим, однак на останніх хвилинах досвідчений Андрій Нестеров не реалізував пенальті. Фінальний свисток зафіксував успіх звягелян — 2:0!» — звітує про гру пресслужба клубу.

Ця перемога дозволила ПФК «Звягель» вийти на третє місце в чемпіонаті Другої ліги. У звягелян наразі 22 очки в 9 матчах — 7 перемог при одній нічиїй та одній поразці. Вражаюча різниця забитих/пропущених — 34:7.

Наступний поєдинок для ПФК «Звягель» буде стратегічно важливим у боротьбі за найвищі місця Другої ліги. Звягеляни зіграють проти лідера — команди «Дружба» (Київська область), в якої на два очки більше.

Матч 11-го туру Другої ліги між ПФК «Звягель» та «Дружбою» відбудеться у п’ятницю, 6 жовтня, у Звягелі на стадіоні «Авангард». Початок — о 13:00.

Сергій Шищенко — кращий тренер туру Другої ліги


Після перемоги ПФК «Звягель» над «Карпатами-2» саме керманича звягелян відзначили у Всеукраїнському об’єднанні тренерів.

«Вітаємо Сергія Юрійовича із таким визнанням та чудовим дебютним періодом у команді — виграні усі три матчі, забито 11 голів та не пропущено жодного! Так тримати!» — йдеться в повідомленні пресслужби клубу.

Денис Ндукве — кращий гравець ПФК «Звягель» у вересні


«За молодого нападника віддали голоси 46% учасників опитування на нашому Телеграм-каналі! Звісно ж, перфоманс Дениса не міг не вразити: 5 голів та асист у 5 поєдинках вересня, вихід на переконливе лідерство у гонці бомбардирів Другої ліги — можливо, в плані індивідуальних досягнень рівних форварду «Звягеля» не було в минулому місяці й в усій Другій лізі! Вітаємо Дениса та бажаємо не зупинятися на досягнутому!» — вітають одноклубника звягеляни.

Олег БРЮХАНОВ,
фото ПФК «Звягель»