Микола Боровець долучився до брифінгу «Підготовка до зими-2023/24 та енергетична безпека громад»

Микола Боровець долучився до брифінгу «Підготовка до зими-2023/24 та енергетична безпека громад»

21 листопада в Києві проєктом USAID «Говерла» проведено важливу подію — брифінг «Підготовка до зими-2023/24 та енергетична безпека громад».
Основне завдання зустрічі — обговорення з органами місцевого самоврядування результатів проходження опалювального сезону 2022-2023 року та обговорення пріоритетів Уряду на зиму 2023-2024.




До брифінгу долучилися: Марат Кюрчевський, керівник програм із розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Габріель Абрагам, керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», представники Уряду, органів місцевого самоврядування, асоціацій ОМС, проєктів міжнародної технічної допомоги та експерти.

Участь у брифінгу взяв і Звягельський міський голова Микола Боровець.

На порядку денному — два основних питання:

— досвід зими 2022/2023: виклики, уроки, підсумки;

— проходження опалювального сезону 2023/2024 років: забезпечення та готовність.

Завдяки плідній співпраці із проєктом USAID «Говерла», Звягельська громада впродовж 2022-2023 років отримала обладнання, яке було використано під час ліквідації наслідків падіння уламків російської ракети на території громади, та генератори, які дали Звягельській МТГ можливість протриматись під час відключень електроенергії, за що міський голова Микола Боровець висловив окрему вдячність.

Користуючись нагодою, Микола Боровець наголосив на важливості розробки програм щодо підтримки ментального здоров’я населення та реінтеграції ветеранів російсько-української війни у суспільство.

Участь у таких подіях надає можливість Звягельській громаді отримувати нові знайомства, набувати досвіду та розвивати нашу громаду.

Відділ інформації міської ради