Відбудеться сорок шоста сесія міської ради восьмого скликання

Відбудеться сорок шоста сесія міської ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження міського голови від 02.02.2024 р. №30(о), з 12 лютого по 22 лютого 2024 року скликається сорок шоста сесія міської ради восьмого скликання.

Пленарне засідання відбудеться 22 лютого 2024 року, о 09:00, у приміщенні великої зали Будинку рад (вул. Шевченка, 16).

 

Питання, що вносяться на розгляд сорок шостої сесії міської ради восьмого скликання:
1. Про звіти постійних комісій міської ради.
2. Про звіти голів наглядових рад комунальних підприємств Звягельської міської ради.
3. Про звіти голів спостережних рад закладів охорони здоров’я Звягельської міської ради.
4. Про звіти старост старостинських округів Звягельської міської територіальної громади.
5. Про внесення змін до Положення про фінансове стимулювання спортсменів та їх тренерів Звягельської міської територіальної громади.
6. Про внесення змін до Програми розвитку культури і туризму на території Звягельської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.
7. Про передачу майна комунальної власності.
8. Інформація про виконання у 2023 році Перспективного плану розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у Звягельській міській територіальній громаді на 2019-2026 роки, затвердженого рішенням міської ради від 22.07.2021 р. №219.
9. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Звягельської міської територіальної громади на 2024 рік.
10. Про внесення доповнень у додаток до рішення міської ради від 21.12.2023 р. №1082 «Про затвердження плану діяльності Звягельської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік».
11. Про внесення змін до Муніципального енергетичного плану Звягельської міської територіальної громади на 2022-2024 рік.
12. Про забезпечення здійснення моніторингу споживання енергетичних ресурсів із використанням спеціалізованого програмного забезпечення.
13. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради.
14. Про затвердження Порядку надання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у межах реалізації Договору про грант між міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією («НЕФКО») від 11 жовтня 2022 року.
15. Про затвердження Комплексної програми підтримки ветеранів, членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України та деяких інших категорій осіб у Звягельській міський територіальній громаді на 2024-2025 роки.
16. Про внесення змін до Положення про надання адресних грошових допомог громадянам Звягельської міської територіальної громади.
17. Про внесення змін до Комплексної програми «Соціальний захист» на 2022-2026 роки.
18. Про внесення змін до Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Звягельської міської ради.
19. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельводоканал» на 2024 рік.
20. Про затвердження Програми відшкодування витрат на здійснення ритуальних послуг комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельсервіс» на 2024 рік.
21. Про списання майна комунальної власності.
22. Про закріплення майна комунальної власності на праві оперативного управління.
23. Про надання пільг на послугу з постачання теплової енергії та плату за абонентське обслуговування.
24. Про внесення змін до Програми забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури, підвищення стійкості до кризових ситуацій на 2024-2026 роки.
25. Про внесення змін до бюджету Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2024 рік.
26. Про внесення змін до складу постійної комісії міської ради.
27. Про присвоєння посмертно звання «Почесний громадянин Звягеля» загиблим воїнам.
28. Про безоплатну передачу майна комунальної власності.
29. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.02.2022 р. №477 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Звягельської міської територіальної громади».
30. Про передачу у власність, користування земельними ділянками та про інші питання земельних відносин на території міста Звягель.
31. Про заміну сторони договорів оренди землі.
32. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Великомолодьківського старостинського округу.
33. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Дідовицького старостинського округу.
34. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Пилиповицького старостинського округу.
35. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Майстрівського старостинського округу.
36. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Наталівського старостинського округу.
Різне.

Організаційний відділ міської ради