Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень дасть можливість зупинитися, визначити цілі та виробити план подальших дій. Відповідний час для конкретних кроків, навчання та планування. Не втрачайте можливостей брати підробіток, подумайте про нову роботу.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

У фінансовому сенсі тиждень сприятливий, хоча великих доходів не очікуйте. Гроші, хоч і надходять регулярно, але ніяк не перекривають збільшених витрат. Службовці можуть розраховувати на отримання нових повноважень.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Багато чого крутитиметься навколо побутових питань, облаштування будинку, ремонту. Тим, хто шукає любовних пригод, може посміхнутися успіх. Знайдіть час для зустрічей із друзями, теплих вечерь із рідними та близькими, культурних заходів.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Взаємини з кимось із близьких родичів можуть ускладнитися, і, ймовірно, йдеться про давні спірні питання, неврегульовані ситуації минулого. Закоханим парам загрожує втручання третьої особи, тому варто підвищити рівень душевної близькості.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано. Дружні пари разом обговорюють плани на майбутнє, і, можливо, вони пов’язані з покращенням колишнього житла чи придбанням нового.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Ваш енергетичний потенціал не дуже високий, що виявиться емоційною нестабільністю, перепадами настрою, депресією. Але до кінця тижня вам стане набагато легше. Відбудуться несподівані серйозні зміни вдома, на роботі і в особистому житті.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Тиждень стане для вас дуже незвичайним, майже містичним. Головне зараз — стосунки із партнерами. Уміння слухати, розуміти, а іноді й у чомусь поступатися — запорука вашого успіху. Час пройти навчання, підвищити свою кваліфікацію.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Для фінансових справ цей період не дуже вдалий. Доведеться розраховуватися за старими боргами, вкладати гроші у справи, вирішувати проблеми в сім’ї. Наймані працівники можуть зіткнутися з конкуренцією, але, як кажуть, «терпіння та праця все перетруть».

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Особисте цього тижня набагато важливіше за кар’єру. Ймовірність доленосної зустрічі дуже висока, вона має шанси перерости в глибоке почуття. У багатьох сім’ях обговорюватимуть плани, пов’язані з придбанням нерухомості для себе або для дітей.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Пари, які давно перебувають у конфлікті, зможуть знайти точки примирення. Чудовий час для динамічних подій та позитивних змін, особливо — у сфері фінансів. Будьте уважнішими до здоров’я і не перевіряйте його на міцність стресами.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Для справ професійного плану та особистого життя тиждень надзвичайно вдалий. Підприємці та керівники зможуть завершити важливі заходи, пов’язані з розширенням справи, та подумати про нові можливості, які з’являться ближче до кінця травня.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

У фінансовому плані тиждень може стати одним із найкращих за всю весну. Дохід може прийти в результаті ризикових проєктів, можливе отримання подарунку чи премії. Є шанс вдало вкласти гроші у нерухомість.