Делегація зі Звягеля  відвідала наших Воїнів

Делегація зі Звягеля відвідала наших Воїнів

7 травня Звягельський міський голова Микола Боровець відвідав захисників, які боронять нашу Батьківщину на одному з найгарячіших напрямків.

Для воїнів, які зараз далеко від дому, передали Великодні гостинці та смаколики, зібрані та закуплені жителями громади. Вони не лише наситять, а й подарують душевне тепло та підтримку в цей нелегкий час.

Поїздка відбулася спільно з депутатом міської ради Ігорем Олейником, приватним підприємцем Русланом Повальчуком та головою районної ради Артуром Загривим, який передав військовим пікап від ГО Ukraine Action, дрони від литовських партнерів Stiprus Kartu, продукти харчування та товари першої необхідності.

Поспілкувавшись із військовими, дізналися про найна-гальніші потреби. А найближчим часом буде проведена позачергова сесія міської ради, де обговорюватимуть питання виділення коштів на допомогу військовим. Це — важливий крок, щоб забезпечити наших захисників необхідними ресурсами для виконання завдань.

Делегація зі Звягеля  відвідала наших Воїнів

Воїнам, які щодня ризикують життями за мир на нашій землі, надзвичайно важливо відчувати нашу підтримку, яка надихає їх продовжувати боротьбу.

Дякуємо всім, хто долучився до збору продуктів, та благодійникам. Спільними зусиллями ми можемо показати, що Україна — єдина і неподільна у своїй боротьбі за свободу та незалежність.

Нехай добро переможе, а мир і щастя заповнять кожен куточок нашої рідної України.

Відділ інформації міської ради