Позбудьтесь геморою без болю та операцій!

Позбудьтесь геморою без болю та операцій!

\"ПозбудьтесьНа сьогоднішній день геморой є одним із найрозповсюдженіших захворювань. Геморой не тільки викликає неприємні відчуття — він небезпечний численними ускладненнями у вигляді тромбозу та кровотеч. Деякі його ускладнення можуть призвести до утворення раку.
Але проблема геморою не лише медична, а й соціальна. Геморой суттєво зменшує якість життя, відволікає від роботи та улюблених справ.
У місті Рівному працює приватний медичний заклад, який допомагає позбутись цих непростих, на перший погляд, проблем — без операцій та без болю лише за 1-3 процедури. Вже понад 1800 пацієнтів, які були успішно проліковані у Проктологічній амбулаторії, отримують задоволення від життя, забувши про неприємні симптоми.
Переважна частина населення зволікає з лікуванням, і це призводить до негативних наслідків. Для того, щоб зрозуміти, чому не варто зволікати з діагностикою і лікуванням, ми поспілкуємось із лікарем-хірургом проктологом Олександром Васильовичем Кондратюком.
— Олександре Васильовичу, скажіть, будь ласка, які симптоми можуть свідчити про геморой?
— Основними симптомами геморою є свербіж, дискомфорт, печіння в ділянці анального каналу, біль під час акту дефекації або після, кров’янисті виділення на папері, поява слизу. Але ці ж симптоми бувають і при раку прямої кишки.
— А як відрізнити симптоми геморою від симптомів раку прямої кишки?
— Початкові стадії обох захворювань дуже схожі за симптомами. Обидва захворювання характеризуються непомітним початком і прогресивним розвитком. Рак прямої кишки на початкових стадіях протікає безсимптомно. Саме тому за стандартами проктології рекомендується проходити щорічний огляд, для того, щоб виключити онкопатологію.
— Часто людина з цими симптомами вагається йти на огляд, думаючи, що процес огляду болючий. Розкажіть, як проходить діагностика у Проктологічній амбулаторії?
— За допомогою сучасного обладнання ми можемо провести обстеження безболісно, сфотографувати та показати на екрані. Після чого маємо змогу обрати індивідуально метод лікування, котрий буде найоптимальнішим та найефективнішим у даній ситуації і одразу провести відповідні процедури. Як правило, достатньо від 1 до 3 процедур тривалістю від 5 до 15 хвилин, щоб позбутися геморою назавжди.
— Деякі люди соромляться проходити огляд, що Ви їм порекомендуєте?
— Людина не може самостійно поставити діагноз і приписати собі лікування, — каже Олександр Васильович. — Тому не потрібно соромитись, а варто звернутись до спеціаліста вчасно, щоб запобігти оперативному втручанню. Для того, щоб комфортніше було людині пройти огляд, у нас є спеціальні одноразові шортики, які допомагають впевненіше почуватися людині. Для більшого комфорту, в нас працює як проктолог жінка, так і чоловік, щоб було легше прийти і розповісти, що турбує.
— Чи можливе лікування геморою у Проктологічній амбулаторії під час вагітності?
— Так, звісно. Наші методи лікування часто використовуються під час вагітності та після пологів. Більше того, Проктологічна амбулаторія пропонує послугу ведення вагітності, де жінки можуть консультуватися з лікарем-проктологом весь період вагітності.
— Які переваги Проктологічної амбулаторії?
— Проктологічна амбулаторія виділяється особливим підходом до обслуговування клієнтів. Насамперед, ми працюємо за попереднім записом, тобто, клієнт може до нас зателефонувати чи залишити заявку в нас на сайті, після чого, наш адміністратор телефонує до клієнта, узгоджує зручний для нього день та час. Все, що необхідно під час огляду, видається на місці, не потрібно ніякої підготовки. Для наших клієнтів створені найкращі умови для того, щоб людина почувала себе комфортно. І найважливіше, в нас повна конфіденційність та дбайливе ставлення до кожного. Будьте здоровими та бережіть себе!
Проктологічна амбулаторія працює за записом за телефоном: 097-0362-103.
Наша адреса: вул.Карнаухова, 31, 4 поверх.
Наш сайт: proctolikar.com.