Пам’ятаймо  наших Героїв щодня — шануймо їх пам’ять хвилиною мовчання!

Пам’ятаймо наших Героїв щодня — шануймо їх пам’ять хвилиною мовчання!

Шановні звягеляни!

Із перших днів повномасштабного вторгнення, щоденно, о 9:00, Україна зупиняється на хвилину, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув у боротьбі за нашу незалежність та свободу.

Від імені Звягельської міської ради звертаємося до вас із закликом приєднатися до цієї важливої традиції. Цей ритуал є символом нашої єдності та вдячності тим, хто пожертвував найціннішим заради майбутнього нашої держави.

Закликаємо вас щоденно зупинятися о 9:00, де б ви не були, щоб віддати належне полеглим Героям. В офісах і на підприємствах, у школах і лікарнях, на вулицях і вдома — нехай ця хвилина тиші об’єднає нашу громаду у спільній пам’яті та вдячності.

Аби робити це злагоджено та синхронно, щодня, о 9:00, лунатимуть дзвони храмів нашої громади, нагадуючи нам про цей священний обов’язок.

Вшановуючи пам’ять загиблих Героїв, ми демонструємо нашу рішучість продовжувати їхню справу. Завдяки їхній відвазі та самопожертві, ми маємо можливість жити в незалежній державі, прагнути до кращого майбутнього та боротися за наші права і свободи.

Пам’ятаймо наших Героїв щодня! Нехай ця хвилина стане частиною нашого життя, символом нашої незламності та вдячності. Закликаємо вас долучитися до цього важливого ритуалу і поширювати його серед своїх близьких, колег та друзів. Разом ми сильніші, разом ми зможемо досягти перемоги.

Єднаймося у спільній пам’яті та боротьбі за вільну та незалежну Україну. Вшануймо Героїв, які віддали життя за наше майбутнє, і продовжуймо їхню справу з гідністю та рішучістю.

З повагою

Микола Боровець, міський голова;

Оксана Гвозденко, секретар міської ради