У селі Великий Молодьків відкрили молодіжний простір «Молодь Діє»

У селі Великий Молодьків відкрили молодіжний простір «Молодь Діє»

31 липня, з нагоди відкриття в селі Великий Молодьків молодіжного простору «Молодь Діє», до Звягельської громади завітала керівниця проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні» Офісу Ради Європи в Україні Світлана Грищенко.

 

Спершу відвідали відділення комплексної реабілітації КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня», де успішно функціонує міні-бібліотека в межах соціального проєкту «Книга, що лікує». Цей проєкт є важливою підтримкою захисників та дітей — тих, хто потребує нашого піклування та уваги. Нагадуємо, що за цей проєкт Звягельська громада отримала нагороду в номінації «Залучення молоді».

Надалі завітали на урочисте відкриття молодіжного простору «Молодь Діє», яке відбулося за участі міського голови Миколи Боровця, секретаря міської ради Оксани Гвозденко, заступниці міського голови Ірини Гудзь, депутата міської ради Віктора Черевка, старости Великомолодьківського старостинського округу Лариси Левчук та інших поважних гостей і небайдужих мешканців громади.

Світлана Грищенко звернулася з привітальним словом, наголосивши на важливості створення таких просторів для розвитку молоді.

У селі Великий Молодьків відкрили молодіжний простір «Молодь Діє»

До привітання долучилася секретар міської ради Оксана Гвозденко. Вона нагородила переможців Дитячого конкурсу листів на тему: «Якою я бачу свою громаду в майбутньому».

Ірина Гудзь, заступниця міського голови, виступила з підведенням підсумків та висловила вдячність присутнім за участь у заході.

Новий молодіжний простір «Молодь Діє» — це платформа, яка надає можливість реалізовувати молодіжні ініціативи, розвиває творчі та соціальні проєкти, а також активно залучає молодь до життя громади.

Щиро дякуємо за співпрацю партнерам з Офіру Ради Європи в Україні. Спільно творимо успішну громаду, дружню до молоді.

Відділ інформації міської ради