Закупівлю будівництва укриття для гімназії №2 аналізує робоча група «Прозорість та підзвітність»

Закупівлю будівництва укриття для гімназії №2 аналізує робоча група «Прозорість та підзвітність»

Робоча група проаналізувала закупівлі щодо будівництва протирадіаційних укриттів на Житомирщині. Про це повідомляє Звягельська районна державна адміністрація.

 

Робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує аналіз публічних закупівель організаціями Житомирської області, зокрема таких, очікувана вартість яких становить більше 5 млн грн. Однією з таких закупівель, оголошених у І декаді серпні 2024 року установами, організаціями Житомирської області, є закупівля щодо нового будівництва ПРУ на території гімназії №2 Звягельської міської ради. Закупівлю розпочала гімназія №2 Звягельської міської ради 02 серпня 2024.

Проєктом договору передбачено, що роботи будуть завершені до 20 грудня 2024 року, а їх вартість не перевищить 14 млн 345 тис. грн. Ще один пункт договору свідчить про те, що переможець закупівлі (після підписання договору) внесе банківську гарантію — забезпечення договору, у розмірі 0,5% від вартості підписаного договору. Замовник здійснить оплату контрагенту протягом 5 робочих днів після виконання договору в повному обсязі.

Прийом тендерних пропозицій тривав із 02.08.2024 по 17.08.2024 року. З тендерною документацією можна ознайомитися на офіційному майданчику Prozorro.

Також відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради 06 серпня 2024 року опублікував тендерну документацію щодо публічної закупівлі на будівництво захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) подвійного призначення на території Коростенського міського ліцею №8, «КОРИГУВАННЯ».

Замовник вимагає завершення робіт на об’єкті до 01 вересня 2025 року з кошторисним розрахунком — не більше 38 млн 130 тис. грн.

Прийом тендерних пропозицій триває з 06.08.2024 по 21.08.2024 року. Всі охочі можуть детально ознайомитися з тендерною документацією на офіційному майданчику Prozorro та подати власну тендерну пропозицію для участі в аукціоні.

За матеріалами Звягельської районної державної адміністрації