Відбудеться п’ятдесят третя сесія міської ради восьмого скликання

Відбудеться п’ятдесят третя сесія міської ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження міського голови від 23.08.2024 р. №234 (о), відбудеться п’ятдесят третя сесії міської ради восьмого скликання.

Пленарне засідання відбудеться 12 вересня 2024 року, о 09:00, у приміщенні великої зали Будинку рад (вул. Шевченка, 16).

 

Питання, що вносяться на розгляд п’ятдесят третьої сесії міської ради восьмого скликання:

1. Про внесення змін до Програми розвитку культури і туризму на території Звягельської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

2. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022-2026 роки.

3. Про внесення змін до штатного розпису Звягельського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

4. Про внесення змін до Положення про фінансове стимулювання спортсменів та їх тренерів Звягельської міської територіальної громади.

5. Про фінансове стимулювання спортсменів та тренерів за І півріччя 2024 року.

6. Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради на отримання кредиту та укладання договору для реалізації проєкту «Реконструкція (часткова термомодернізація) лікувального корпусу №2 в КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» ЗМР за адресою: Житомирська область, Звягельський р-н, м. Звягель, вул. Оржевської Наталії, 13».

7. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради на 2024-2026 роки.

8. Про внесення змін до Порядку розроблення, виконання, моніторингу місцевих цільових програм та звітності про їх виконання.

9. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Звягельської міської ради.

10. Про схвалення проєкту договору про співробітництво Миргородської та Звягельської міських територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Мир-
городської та Звягельської громад».

11. Про затвердження Програми часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Звягельської міської територіальної громади під час режиму воєнного стану.

12. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки співвласників багатоквартирних будинків на 2022-2024 роки.

13. Про списання майна комунальної власності.

14. Про перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2024 році.

15. Про передачу майна комунальної власності.

16. Про погодження інвестиційної програми комунального підприємства Звягельської міської ради «Звягельтепло» на 2024-2025 роки. 

17. Про надання згоди на укладення договору постачання природного газу між Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» (Постачальник) та Комунальним підприємством Звягельської міської ради «Звягельтепло» (Споживач).

18. Про функціонування громадських вбиралень.

19. Про затвердження Програми безпеки життєдіяльності Звягельської міської територіальної громади (Безпечна громада) на 2024-2027 роки.

20. Про безоплатну передачу майна комунальної власності.

21. Про внесення змін до бюджету Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2024 рік.

22. Про передачу у власність, користування земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території міста Звягель.

23. Про заміну сторони договорів оренди землі.

24. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення на території міської територіальної громади.

25. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Великомолодьківського старостинського округу.

26. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у селі Великий Молодьків.

27. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Пилиповицького старостинського округу.

28. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Дідовицького старостинського округу.

29. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Майстрівського старостинського округу.

30. Про передачу у власність земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території Наталівського старостинського округу.

Відділ інформації міської ради