Долучайтеся до Всеукраїнського забігу  «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Долучайтеся до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

У Звягелі відбудеться Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Це — щорічна патріотична традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до Дня пам’яті захисників України, що відзначається 29 серпня.

 

Обов’язок кожного з нас — підтримати родини загиблих воїнів, продемонструвати, що ми розуміємо високу ціну нашої незалежності, нашого майбутнього, пам’ятаємо імена тих, хто віддав життя за Україну.

Запрошуємо всіх до участі у пробігу, який у цьому році розпочнеться 31 серпня, о 9:30, біля входу у Сквер Пам’яті по вул. Соборності, 4.

Реєстрація учасників — о 9:00.

Дистанція — 2 км.

Маршрут: Сквер Пам’яті — вул. Соборності — вул. Івана Мамайчука — вул. Київська — вул. Шевченка — вул. Соборності — Сквер Пам’яті.

Темп пробігу помірний.

Кожен учасник пробігу отримає наклейку з прізвищем та ім’ям загиблого героя. Заявку можна подати (у довільній формі) на ел. пошту: molod_nv@ukr.net або за телефоном: 38(097) 037-82-42 чи зареєструватися безпосередньо перед початком пробігу.

Ваша участь у заході є важливою! Це — особлива нагода зосередитися нам на пам’яті, шані і вдячності загиблим захисникам.

Слава Україні!

Звягельська міська рада