Хотів помститися — підпалював автомобілі

Хотів помститися — підпалював автомобілі

Уночі, 14 вересня, до поліції надійшло повідомлення про загоряння двох транспортних засобів у селі Радчі Народицької громади. Ймовірною причиною пожеж було зумисне підпалення. Поліцейські встановили, що таким чином намагався звести рахунки з односельцями 26-річний місцевий житель.

 

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (Овруч) Коростенського райуправління та рятувальники. Вогнем було пошкоджено салони та кузови транспортних засобів «ВАЗ-21099» та «ВАЗ-2101». Автомобілі належали двом місцевим жителям.

Хотів помститися — підпалював автомобілі

За результатами перевірки та відповідно до експертного висновку ДСНС їх пошкодження відбулося внаслідок підпалу.

Під час проведення слідчих дій поліцейські з’ясували, що до події може бути причетний 26-річний місцевий житель. Чоловік у вчиненому зізнався та пояснив, що мотивом такого вчинку стали виниклі з односельцями конфліктні ситуації. Тож він закинув в обидва автомобілі підпалену кору дерева та втік.

Хотів помститися — підпалював автомобілі

15 вересня слідчі поліції за погодженням Коростенської окружної прокуратури оголосили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Суд йому обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За чинним законодавством, чоловікові за такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області