Відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту

13 вересня на стадіоні «Авангард» відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту, який щорічно відзначається в Україні в другу суботу вересня.

 

На початку хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав життя, захищаючи рідну землю, та всіх цивільних українців, які постраждали від нелюдських терористичних атак агресора. Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя, жодну загиблу українську дитину, жодне руйнування наших міст і сіл.

Надалі присутні переглянули відеосюжет про досягнення спортсменів Звягельської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року.

Міський голова Микола Боровець привітав спортсменів, тренерів, ветеранів спорту та поціновувачів здорового способу життя із Днем фізичної культури і спорту. Наголосив, що спортсмени Звягельскої громади з різних видів спорту активно прославляють нашу державу на європейській та світовій аренах.

Надалі за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Звягельської міської територіальної громади, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту спортсменів та їх наставників, а також працівників галузі фізкультури та спорту нагородили Почесними грамотами, Подяками міського голови та Подяками управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельської міської ради.

За високі досягнення за результатами І півріччя 2024 року спортсменів нагородили сертифікатами фінансового стимулювання.

Відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту

За високі досягнення на 26-му Чемпіонаті світу з пара-армрестлінгу, який відбувся з 17 по 23 серпня у Кишиневі (Республіка Молдова), Подяками управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельської міської ради нагородили вихованців ДЮСШ імені В.П. Єрмакова та спортсменів молодіжного оздоровчого клубу «Фенікс», які представляли Звягельщину в складі національної збірної команди України. 

Із вітальним словом звернулася Тетяна Кравчук, т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради. Вона наголосила, що заняття фізкультурою і спортом загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство. Саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. Також зазначила, що спортивна громада з перших днів повномасштабного вторгнення не стоїть осторонь, а бере зброю до рук та гордо несе наш стяг до перемоги, об’єднується в ініціативні групи, проводить благодійні змагання, матчі з різних видів спорту та спільно надає допомогу фронту.

Щиро вітаємо спортсменів, їх наставників, ветеранів спорту та всіх працівників галузі з Днем фізичної культури та спорту.

Дякуємо всім, хто в умовах воєнного стану продовжує створювати умови для занять дітей, молоді та дорослих, їх фізичного розвитку, змістовного дозвілля, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя.

Відділ інформації міської ради