Перевірять доступність об’єктів інфраструктури для маломобільних людей

Перевірять доступність об’єктів інфраструктури для маломобільних людей

Відбулася робоча зустріч щодо безбар’єрності, на якій обговорили шляхи створення комфортних просторів для людей з інвалідністю та ветеранів, акцентуючи увагу на важливості забезпечення доступності об’єктів інфраструктури в Звягелі. Про цей йдеться на сайті Звягельської міської ради.
 

Під час зустрічі було напрацьовано план обстеження основних об’єктів міста на предмет їх доступності. Особлива увага буде приділена стану пандусів, тротуарів та інших елементів, які забезпечують зручний і безпечний доступ для всіх жителів громади. 

“Ця зустріч підкреслює соціальну відповідальність міської влади щодо забезпечення рівних можливостей для всіх категорій населення”, - йдеться на сайті. Результати обстеження стануть основою для подальших дій у сфері безбар’єрності, що сприятиме покращенню якості життя мешканців Звягеля та створенню інклюзивного середовища для всіх. 

Влада просить звернути увагу суб’єктів господарювання на необхідність підготовки пандусів до зимового періоду. Забезпечення їх належного стану є важливим для безпечного пересування людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.