ТОКАРІВСЬКІ ФУТБОЛІСТКИ — ПЕРШІ

Готуючись до фінальної частини турніру з футболу за програмою обласної спартакіади школярів на спортивній базі Пилиповецької ЗОШ І-ІІІ ст., були проведені районні змагання серед збірних команд дівчат. Слід відзначити, що цей вид спорту у Новоград-Волинському районі стає все більш популярним, свідченням цього є постійне збільшення команд-учасниць. Ось і цього разу до участі в змаганнях було заявлено дев’ять колективів, що на чотири більше, ніж у минулому році. Найвдаліше, як і очікувалось, виступили збірні, які протягом останніх чотирьох років постійно демонстрували досить цікавий футбол, входячи до призової трійки лідерів.
В іграх за 1-3 місце змагались вихованки Токарівської, Косенівської, Гульської ЗОШ І-ІІІ ст. Завдяки перемозі футболісток з с.Токарів, яку вони здобули над командою з с.Гульськ, найвищу сходинку п’єдесталу посіли саме вихованки вчителя Ю.П.Чижевського. А гульчанок ця поразка відкинула на 3 місце турнірної таблиці, однак вчитель бронзових призерок А.В.Чечет не дуже був засмучений після завершення матчу, адже у складі його команди виступали спортсменки, молодші за віком своїх суперниць. Друге місце, зігравши два матчі унічию, посіли представниці О.А.Сайчук (с.Косенів). Далі розташувалися такі команди: з 4 по 6 місце — с.Повчино, Чижівка, Великий Молодьків; з 7 по 9 місце — с.Пищів, Слобода Романівська, Пилиповичі.
До складу районної збірної претендуватимуть: Оля Романюк, Наташа Захарчук, Оксана Артемчук, Іра Романюк, Катя Чикуленко, Валя Крилова та ще окремі футболістки, які демонстрували гарну технічну та тактичну підготовку. Інформацію про змагання надав головний секретар змагань В.П.Горбовський.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ