Розпочинається капітальний ремонт доріг на вулицях: Житомирській, Пушкіна, Шевченка

Розпочинається капітальний ремонт доріг на вулицях: Житомирській, Пушкіна, Шевченка

\"РозпочинаєтьсяВідповідно до оголошеного управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації тендеру, переможцем відкритих торгів на капітальний ремонт вул.Шевченка від будинку №5/1 до будинку №37/2, вул.Пушкіна до будинку №36, вул.Житомирська до будинку №55 було визначено ТОВ «Асфальт-плюс» (м.Житомир).
29 липня міський голова Віктор Весельський за участі секретаря міської ради Василя Остапчука, заступника міського голови Анатолія Легенчука, заступника міського голови - начальника фінансового управління міської ради Ірини Ящук і начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександра Богданчука провів робочу зустріч із директором ТОВ «Асфальт-плюс» Разміком Петросяном.
Як зазначив очільник міста, загалом у Новограді-Волинському — 386 вулиць та площа Лесі Українки. Протягом 2016-2018 років проведено капітальний ремонт 26 вулиць, з них на околицях міста — 10 вулиць. Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт більше 15 доріг.
Директор ТОВ «Асфальт-плюс» наголосив: «У Житомирі ми асфальтуємо центральні дороги, робимо поточний ремонт після зими. На сьогодні в обласному центрі ми зробили поточний ремонт на 12 дорогах. Також працюємо в інших містах, зокрема у Фастові та Хмельницькому».
А також додав: «Наразі розпочато підготовчі роботи до капітального ремонту на вулиці Житомирській. Зокрема, в частині залучення спецтехніки та демонтажу бордюрів. Із середи, 31 липня, розпочнеться встановлення нових бордюрів, а з понеділка — капітальний ремонт першого відрізку дороги».
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради