З ВСЕНАРОДНИМ СВЯТОМ — ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

З ВСЕНАРОДНИМ СВЯТОМ — ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

ЗІ СВЯТОМ ПЕРЕМОГИ!
Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
Прийміть найщиріші вітання з 64-ою річницею Великої Перемоги!
Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні. Майбутні покоління у вічному боргу перед Вами за обірвану війною юність, за мужність, героїзм, самопожертву, силу духу, яку Ви проявили в боях за рідний край.
З глибокою повагою згадуємо і вшановуємо пам’ять тих, чиє життя забрала війна, висловлюємо безмежну вдячність тим, хто на своїх плечах переніс її тягар.
Щиро бажаю Вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років щасливого життя, нехай у Ваших оселях завжди панують затишок та достаток, і кожен Ваш день буде сповнений оптимізмом та бадьорістю духу. Мирного неба Вам і Вашим родинам!
Зі святом Перемоги, миру і добрих сподівань, дорогі ветерани!
З шаною і повагою Володимир ЛИТВИН, голова Верховної Ради України, голова Народної Партії України


ШАНОВНІ СОЛДАТИ ТА ОФІЦЕРИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ, КОЛИШНІ ПАРТИЗАНИ ТА ПІДПІЛЬНИКИ, ПРАЦІВНИКИ ТИЛУ, СОЛДАТСЬКІ ВДОВИ!
Дорогі новоград-волинці!
Від щирого серця вітаю Вас зі світлим і радісним святом — 64-ою річницею Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!
Починаючи з 9 травня 1945 року День Перемоги завжди викликає світлі відчуття і невмовкаючі дзвони пам’яті, що б’ють у людські серця. У воєнні роки наші співвітчизники продемонстрували щиру відданість та палку любов до своєї Батьківщини. В Україні немає родини, яку б обійшло стороною воєнне лихоліття.
Ціна перемоги над фашизмом стала занадто дорогою. Понад 44 тис. солдат, офіцерів Радянської армії, мирних жителів Новограда-Волинського загинули у полум’ї війни.
Низький уклін всім, хто боровся на фронтах Великої Вітчизняної війни, у партизанських загонах, пережив біль Батьківщини в окупації і полоні, — за мужність, стійкість, відвагу! Глибокої шани заслуговують ті, хто своїми руками підняли з попелу вщент зруйновані міста і села, фабрики і заводи, відродили знищене війною народне господарство.
Священний обов’язок сучасного покоління — бути гідними життєвого подвигу своїх дідів та батьків, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на нашій багатостраждальній землі.
Від щирого серця бажаю всім краянам міцного здоров’я, бадьорості духу, оптимізму, сімейного благополуччя, радості, достатку, віри у світле майбутнє Новоград-Волинщини та всієї України!
З Днем Перемоги!
З повагою М.БОРОВЕЦЬ, міський голова

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!
Сердечно вітаємо Вас з Днем доблесті і героїзму, 64-ою річницею Великого Подвигу патріотів, річницею Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!
День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я Перемоги над фашизмом — істинний приклад патріотизму для нащадків.
Велика Вітчизняна війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна пам’ять і воєнні реліквії завжди живуть з нами, у наших серцях.
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.
Міцного здоров’я Вам, шановні ветерани, чудового настрою в цей святий для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. Рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна!
Зі святом Вас!
Микола ІВАНЮК, голова районної державної адміністрації
Віктор ГОНЧАРУК, голова районної ради

ДОРОГІ НАШІ ВЕТЕРАНИ, ГЕРОЇ ФРОНТУ І ТИЛУ!
Вітаю Вас з всенародним святом — Днем Великої Перемоги.
Це день честі і слави наших батьків і дідів, які зі зброєю в руках билися проти ворога. Це день пошани наших матерів, які витримали важкий тягар війни. Це день скорботи і водночас великої радості.
Ми згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося і складаємо глибоку синівську шану тим, хто героїчно пройшов її довгими шляхами.
У цей святковий день прийміть щирі слова шани і вдячності за те, що подарували нам мир на землі та віру в майбутнє. Здоров’я Вам, бадьорості духу. Нехай ніколи не полишають Вас підтримка рідних і друзів. Нехай у Ваших серцях і домівках не згасає теплий вогонь любові і турботи Щастя Вам, добра і миру! Земний уклін і безмежна вдячність Вам, Солдати Перемоги!
П.ЛИТВИН, командувач військ Південного оперативного командування, генерал-лейтенант

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ!
Прийміть щирі й сердечні привітання з величним всенародним святом — Днем Перемоги!
Звертаюся зі словами щирої вдячності до ветеранів, які пройшли через жахливі бої й кровопролиття, а потім, у важкі повоєнні роки, відроджували рідну землю, проявляючи справжній героїзм уже на іншому фронті — трудовому.
Шановні наші захисники! Вклоняємося вам із шаною й любов’ю. Бажаємо вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років життя, миру й добра!
З повагою Олег ЖУРБЕНКО, голова міського осередку Партії регіонів

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ!
Сердечно поздоровляємо Вас з 64-ою річницею Перемоги радянського народу і його славних Збройних сил над фашистськими загарбниками в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.
Бажаємо Вам — фронтовикам, працівникам тилу, в’язням нацистських таборів смерті і насильно вивезених в Німеччину, сім’ям загиблих — міцного здоров’я, великого земного щастя і вшанування вашого безсмертного подвигу над жорстоким і підступним ворогом людства — фашизмом.
Низько схиляємо голови перед вашим подвигом заради життя і добробуту на землі.
Наші добрі побажання і святкові поздоровлення всім, хто допомагає і пітримує старше покоління морально і матеріально.
Від імені президії ради міської організації ветеранів К.М.МАЛОВ, голова ради