ВПЕРШЕ У НАШОМУ МІСТІ — ЛЕДІ УСПІШНІСТЬ!

ВПЕРШЕ У НАШОМУ МІСТІ — ЛЕДІ УСПІШНІСТЬ!

Цей незвичайний конкурс відразу привернув мою увагу — такого в нашому місті ще не було! Зазвичай вже традиційно збирають повні глядацькі зали різні конкурси краси, де юні грації сперечаються за право називатися найчарівнішою. Потім ці дівчатка підростають, стають особистостями, стверджують себе у житті згідно власних талантів, працелюбства та наполегливості, і лише сумно зітхають, згадуючи ті безтурботні юні роки.
Хтось із них зробив досить успішні кроки в кар’єрному рості, хтось виразив себе в творчому плані, ще комусь приносить радість створювати кулінарні шедеври на кухні, або ж розпочати власний бізнес і успішно його розвивати, залишаючись при цьому прекрасною мамою і дружиною, чарівною жінкою, котра випромінює навколо себе не лише зовнішню, а й неповторну красу душі.
І саме для таких жінок 31 травня, о 18 годині, в Будинку офіцерів відбудеться конкурсно-розважальна програма «Леді Успішність». Її ініціатором, організатором, режисером і ведучою є Неля Антонівна Ольшевська. Саме вона розповіла нам, що за право отримати титул «Леді Успішність» змагатимуться чотири чарівні жінки, наші землячки, які досягли в своєму житті такого статусу — права називатися успішною жінкою. Жінкою, яка встигає всюди і завжди поєднує в собі чесноти ділової леді , прекрасної господині, мами і дружини, крім того, всі вони є неабиякими творчими особистостями.
Представляючи учасниць конкурсу нашим читачам, зазначимо, що кожна з них розкриє власні секрети успішності і поділиться ними під час програми, що планується як яскраве і незабутнє шоу, наповнене музикою, танцем, піснею і ще багатьма цікавими моментами, що розкриють глядачам нові грані жіночої душі.
Під номером першим виступатиме Тетяна Сергійчук (консультант з краси компанії «Мері Кей»), яка разом з чоловіком Віктором виховує восьмирічного сина Антона. Тетяна, своєю участю в конкурсі, прагне допомогти іншим жінкам змінити власне життя до кращого, навчитися отримувати радість від кожного дня.
Номер другий — Леся Гудзь — талановитий журналіст та педагог. Леся разом з чоловіком виховує сина Романа та дочку Вікторію, майстриня рукоділля, чудово співає, пише прекрасні вірші. Ця учасниця конкурсу прагне довести на власному прикладі, що успішність — притаманна всім жінкам, потрібно лише її в собі відкрити.
Третьою на сцену вийде Катерина Тимощук — регіональний директор фірми «Енержетік». Катерина разом з чоловіком Сергієм виховує дочку Вікторію, любить подорожувати, дізнаватися щось нове і знайомитися з цікавими людьми.
І під номером чотири виступатиме Людмила Гудзь, диспетчер хлібозаводу, яка разом з чоловіком Олександром виховує дочку Вікторію. Людмила також любить подорожувати, а на меті ставить собі здобути перемогу у конкурсі.
Учасниці змагатимуться у п’яти конкурсах: візитка (представлення), творчий (художній номер), реклама власної діяльності, танцювальний (Ой, як хочу танцювати!) та насамкінець продемонструють, як вміє триматися справжня леді у вечірній сукні.
Оцінюватиме — хто з цих чотирьох леді найуспішніша, — компетентне журі, до складу якого входять найуспішніші чоловіки нашого міста. А серед багатьох гарних призів буде суперприз, що стане надзвичайно приємною несподіванкою для переможниці!
Отже, конкурсно-розважальна програма очікується надзвичайно яскрава і незабутня. Справа лише за нами — прийти цієї неділі, о 18 годині, в Будинок офіцерів і своєю присутністю підтримати землячок, підтримати цей цікавий почин і ще раз переконатися у тому, що справжня жінка — завжди успішна!
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА