КРАЩІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ — ГОСПОДАРІ

Любителі відпочинку на лоні природи були здивовані проведенням змагань з волейболу в районі рятувальної станції. Де проведені поєдинки з пляжного волейболу вперше в нашому місті. Підготовлений майданчик дещо меншого розміру в порівнянні з майданчиком для великого волейболу. Поверхня його встелена піском, де розташовуються по два гравці в кожній команді на майданчику, розділеному сіткою.
Цього разу змагалося 10 команд юнаків. Турнір проводився за коловою системою, тож учасники награлися досхочу. За підсумками ігор перемогу здобула команда у складі Олександра Павлюка та Ігоря Бобрика, наступні місця забронювали за собою Дмитро Бойко — Олександр Заїка, Максим Розум — Станіслав Сенніков, котрі фінішували відповідно другими та третіми. Усі призери нагороджені призами та грамотами.
Після міського турніру кращі волейбольні пари були запрошені до участі в турнірі відкритого чемпіонату Рівненської області з пляжного волейболу. База для розвитку цього виду спорту в м. Рівне створена чудова, аж завидки беруть. Вісімнадцять колективів змагалося в турнірі, з них — 3 пари з Новограда-Волинського, перші два призових місця розіграли між собою господарі змагань, наступні місця, а це, третє-четверте, виборювали наші земляки. Тож вдаліше цього разу зіграли Максим Розум — Станіслав Сенніков, котрі обіграли Дмитра Бойка — Сашка Заїку.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ