ЗДОБУТА ТАКА ПОТРІБНА ПЕРЕМОГА

Після двохтижневої перерви були відновлені матчі першості Житомирщини з футболу серед команд вищої ліги. Свій перший поєдинок другого кола гравці ФК «Звягель-750» проводили на виїзді, проти одного зі своїх основних конкурентів у боротьбі за медалі першості ФК «Коростень».
Звягельчани з перших хвилин контролювали м’яч. Вже на десятій хвилині гри Я.Корнійчук вийшов один на один із воротарем команди господарів, однак його удару бракувало влучності. Ярослав виправився уже всередині тайму. Стрімко обійшовши декількох захисників суперників Ярослав гарматним ударом послав шкіряну кулю над головою голкіпера суперників — 1:0. Через декілька хвилин, все той же Я.Корнійчук забив свій другий м’яч. Цього разу зігравши на випередженні після прострілу з флангу. Другий пропущений м’яч послав гравців коростенського клубу в своєрідний «нок-даун», від якого вони до кінця першого тайму так і не оговталися.
До кінця тайму третій гол провів Д.Лободін, причому він був із ряду таких, що їх можна побачити в іграх європейських турнірів. Після прострілу м’яч попав на ногу Дмитра, який з льоту «вколотив» його в «дев’ятку», воротар не ворухнувся. 3:0 — за підсумками першого тайму.
Після перерви гра дещо вирівнялася. В одній з атак коростенцям вдалося розмочити рахунок, однак невдовзі Ярослав Корнійчук забив свій третій гол у грі. До кінця гри коростенцям вдалося скоротити рахунок до мінімуму, однак фінальний свисток і рефері зафіксував рахунок 4:3. Лідер змагань ФК «Хіммаш» втратив два очки у гостьовому матчі проти ФК «Зоря-Енергія» з смт.Романів. Всього у цьому турі було зіграно два матчі.
8 серпня, о 16 годині, на стадіоні «Авангард» ФК «Звягель-750» зіграє з ФК «Бердичів», де намагатиметься довести випадковість поразки на виїзді. Цей матч буде цікавий ще й тим, що стане генеральною репетицією перед іграми турніру кубку України серед аматорських команд. Першим суперником звягельчан у цьому турнірі буде ФК «Шахтар» з Нововолинська.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ