З КАЗКОЮ — В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

З КАЗКОЮ — В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Кожного року щедрої осінньої пори дзвінкоголосо запрошує почествувати найстарших і найрозумніших та привітати наймолодших і найдопитливіших громадян країни знань Перший дзвоник у ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Усі учні натхненні і урочисті, з радістю в примружених очах, барвистими квітами в руках знову повернулися до рідної школи — Країни незвіданих знань, у якій засіваються зерна добра і мудрості.
Нова сторінка відкрилася для мешканців Країни школярії, які увійшли до неї через чарівну браму, що символізувала ступені пізнання. Раділа школа і батьки, Новоград-Волинський і вся країна, що до школи прийшла достойна зміна.
Школярів прийшли привітати гості: головний спеціаліст управління освіти і науки міської ради Самойленко І.Р., начальник інформаційного відділу міської ради Диба В.Я., голова міської ветеранської організації Малов К.М., які звернулися до учнів з найкращими побажаннями. Приємно було отримати першокласникам подарунки від комуністичної партії — Букварі та зошити з правопису.
Гарні вітання від учнів школи, батьків, випускників, першокласників, настанови першої вчительки Бєляк Л.М. надовго запам’ятаються присутнім на святі.
Приємною несподіванкою стали привітання казкових героїв від приватної агенції «Елітні свята від А до Я».
Весело і щасливо продзвенів дзвоник, покликавши шкільну родину на перший урок «Історія моєї школи». З новим навчальним роком!
Адміністрація ЗОШ №3